Kapaklıspor Muratlı deplasmanından bir puanla döndü 2-2

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve hesapları yapan Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi 2-0 mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devre iki gol bularak karşÄ

17.02.2020 14:07:00 0
Kapaklıspor Muratlı deplasmanından bir puanla döndü 2-2

Ligde zirve takibini sürdüren Kapaklıspor, ligin 22. Haftasında Muratlı Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

Muratlı Sahası'nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Emre, Tolga, Anıl, Şahin, Ömer, Tuğrul, Nusret, Tezcan, Şaban, Ramazan ve Berkay ilk onbiri ile başladı. Maça iyi başlayan ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor beşinci dakikada kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda gelen şok golle birlikte mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Beraberlik için yüklenen Kapaklıspor kalesinde ikinci golü gördü. Karşılaşmanın 30'uncu dakikasında gelişen Muratlı Belediyespor atağında topla buluşan Batuhan düzgün vuruş ile farkı ikiye çıkardı.

Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen kalesinde iki gol gören Kapaklıspor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

HAFTAYI BİR PUANLA KAPATTI

İlk devreyi mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devreye fırtına gibi girdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor 65'nci dakikada Ömer ile farkı bire indirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor rakip kaleyi abluka altına aldı. 74'ncü dakikada Şahin'in ayağından bir gol daha bulan Kapaklıspor skoru eşitledi. 2-0'dan dönen Kapaklıspor kalan dakikalarda galibiyet golü için yüklendi. 78'nci dakikada hızlı gelişen Kapaklıspor atağında Tezcan'ın vuruşunu kaleci kornere çeldi. 84'ncü dakikada Tezcan ile bir pozisyon daha bulan Kapaklıspor arzuladığı galibiyet golünü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.  Zirve yarışında ağır bir yara alan ve bir maçı eksik Kapaklıspor lider Marmaraereğlisi Belediyespor'un dört puan gerisine düştü.  Muratlı Belediyespor ise bu bir puan ile puanını da 26 yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10