11'nci grupta lider Edirnespor farkı açıyor

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta 18. hafta 7 karşılaşma ile geride kaldı. Edirnespor ile birlikte 3 deplasman takımının galip geldiği geçen hafta beraberlik yaşanmazken fileler tam 17 kez havalandı.  Lider Edirnes

19.02.2020 13:38:00 0
11

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanırken, haftaya lider durumda giren Edirnespor haftayı da üç puan ile kapattı.

 

LİDER SON DAKİKALARDA GÜLDÜ

 

Bölgesel Amatör Lig 11'nci grupta mücadele eden Arnavutköy Belediyespor sahasında Edirnespor’a tek golle mağlup oldu. Arnavutköy Bolluca Stadında oynanan karşılaşmaya kontrollü başlayan ve rakibin hatasını kollayan Edirnespor, sabırlı oyunu ile kazanmaya yakın bir takım görünümü verdi. Her iki takım taraftarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk 45 dakikasında üç net gol pozisyonu bulan taraf konuk Edirnespor takımı oldu. Rüzgarı arkasına alarak müsabakaya avantajlı başlayan ev sahibi Arnavutköy Belediyespor, bu yarıda pek etkili olamadı. Kaleye gitmekte zorlanan ve pozisyon bulmakta güçlük çeken Arnavutköy Belediyespor, Edirnespor’un ani ataklarıyla kalesinde tehlikeler yaşadı. İkinci yarıya mutlak kazanmak için çıkan iki takımın mücadelesi tam bir taktik savaşı içerisinde geçti. Mücadelenin üst seviyede olduğu maçta kazanmak için gereken ne varsa yapan Edirnespor’a üç puan 83. dakikada Serdal Öz ile geldi. 1-0 öne geçiren golü Arnavutköy Belediyespor ağlarıyla buluşturan Serdal Öz, takımına altın değerinde üç puan kazandırdı.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan sonuç çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Edirnespor bu galibiyet ile puanını 37 yaparak liderliğini sürdürürken, bu mağlubiyet ile Arnavutköy Belediyespor 32 puanla üçüncü sıraya geriledi.

 

ÇENGELKÖY'DEN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

Çengelköyspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grubun 18. Haftasında deplasmanda Uzunköprüspor’u, iyi oynadığı maçta tek golle geçip 3 puanın sahibi oldu 1-0. Yeşil-beyazlılara 3 puanı getiren golü 65.dakikada oyuna sonradan giren Ferhat Beşer kaydetti. Çengelköyspor bu galibiyet ile puanını 33 yaptı ve ikinci sıraya yeniden yükseldi. 12 puanda kalan Uzunköprüspor ise ligde son sıraya geriledi. Ergene Stadı'ndaki maçı Batuhan Kösem, Hakan Adlı ve Semih Kurtuluş Hakem triosu yönetti.Şampiyonluk mücadelesi veren geçtiğimiz sezonlara göre daha istekli görünen Çengelköyspor’u ise İstanbul’dan gelen 20 kişilik seveni yalnız bırakmadı. Maçın ilk devresinde Erkan Kavak, Fatih Sercan Ekinci, Emin Soğuk ve Cihan Tan ile gol fırsatlarından sonuç alamayan Çengelköyspor, 65.dakikada Ömer Faruk’un pasında Ferhat Beşer’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra daha kontrolü bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar, rakibine kalan sürede de gol fırsatı vermedi bozuk zeminde, düşmemek için mücadele eden rakibi karşısında 3 puanı alarak evine döndü. Çengelköyspor bu galibiyet ile puanını 33 yaparken, Uzunköprüspor ise 12 puanla ligin dibine demir attı.

 

VİZESPOR'DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup ekiplerinden Alibeyköyspor 18. hafta maçında deplasmanda Vizespor’la karşılaştı. Vize İlçe Stadı’nda oynanan maçı Balıkesir bölgesinden Muhammed Taha Onat yönetirken yardımcı hakemlik görevini Alper Çakır ve Aydın Baran Tek üstlendi. Dördüncü hakem olarak da Zeynep İrem Sengir görev aldı. Zaman zaman gergin geçen maçta mücadelenin galibi 1-0’lık skorla Vizespor oldu. Ev sahibi ekibin golünü 22. dakikada Ramazan Üzer attı. Bu skorla Alibeyköyspor 26 puanda kaldı ve yedinci sırada yer aldı. Vizespor ise puanını 13’e yükseltti ve on üçüncü sırada yer aldı.

 

DEPLASMANDAN ÜÇ PUANLA DÖNDÜK

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 18.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Ortaköyspor’a konuk oldu. Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru ataklarını sıklaştıran temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor gol bulmaya çalıştı. Ev sahibi ekip Ortaköyspor ise taraftarının desteği ile galibiyet golünü ararken, ataklarını hızlandıran 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise 30’uncu dakikada ulaştı. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Mehmet Can düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci devresi de karşılıklı ataklarla başlarken,orta alanda topa daha çok sahip olan 1911 Çerkezköyspor gelişen Ortaköyspor ataklarında kontra ataklardan gol aradı. Karşılaşmanın 70’nci dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor kontra atağında topla buluşan Alp Afşin şık bir vuruş ile skoru 2-0 yaptı. Gelen golle birlikte büyük sevinç yaşayan 1911 Çerkezköyspor bu golden beş dakika sonra farkı üçe çıkardı. Sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Hamitcan mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı üçe çıkardı. Farkın üçe çıkmasıyla birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Ev sahibi ekip ise oyundan kopmayarak farkı indirmeye çalıştı. Ortaköyspor karşılaşmanın 80’inci dakikasında bulduğu golle farkı ikiye indirdi. Şeref sayısını bulduktan sonra moral bulan ev sahibi ekip son dakikalarda bir gol daha kaydederek skoru 3-2’ye getirdi. Skorun 3-2’ye gelmesiyle birlikte kalan dakikalar büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılamada 1911 Çerkezköyspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 21 yaparken, Ortaköyspor ise 24 puanda kaldı.

 

LÜLEBURGAZSOR KOCAELİ'DE KAYIP

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de son haftalarda çıkış yakalayan Lüleburgazspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Karamürselspor’a konuk oldu. Evinde oynadığı maçlarda 3 puan elde eden ve iki maçlık galibiyet serisi bulunan Lüleburgazspor, seriyi 3’e çıkarmak için mücadele etti. Karşılaşmanın ilk yarısı Karamürselspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda durumu değiştirmeye çalışan Lüleburgazspor, gol bulamadı. Karamürselspor, 53. dakikada bulduğu golle skoru 2-0’a getirdi.Mücadelenin son dakikasında 3. golü bulan Karamürselspor, karşılaşmayı 3-0 kazandı. Alınan sonuçla Karamürselspor puanını 29’a çıkararak üst sıralarla arasındaki puan farkını azaltırken Lüleburgazspor ise Lüleburgazspor 23 puanda kaldı.

 

BİGASPOR DÖRT GOLLE KAZANDI

 

BAL'da Çanakkale derbisinde Bigaspor ile Bozcadaspor karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Bigaspor 28'nci dakikada golü buldu. Bigaspor’un geliştirdiği atakta Aydın vurdu top direkten döndü, atağın devamında Muhammed Demir vurdu top ağlarla buluştu ve gol oldu. Maçın 60. dakikasında sağ kanattan geliştirilen atakta Aydın Kuzu Muhammed’e pasını verdi. Muhammed rakipleri geçti, vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Skor 2 0 oldu. 70'nci dakikada ise Muhammed Mehmet’e pasını verdi. Mehmet Aydın’a şık ara pasında, Aydın kaleciyi de çalımladı, vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın 88. dakikasında sol kanattan geliştirilen atakta Aydın topu sürdü rakiplerini geçti vuruşunu yaptı, kaleci Ali topu son anda kurtardı. Bigaspor köşe vuruşunu Murat Kefeli ve Aydın Kuzu paslaşarak kullandı. Aydın ortasını yaptı, Kıvanç’ın vuruşunda top ağlarla buluştu. Bu galibiyet ile Bigaspor puanını 30 yaparken, Bozcadaspor ise 17 puanda kaldı.

 

TEKİRDAĞSPOR'DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

Tekirdağspor ise hafta sonunda evinde Başişkele Doğantepespor'u konuk etti. Maça taraftarının desteği ile üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip 29'uncu dakikada Cengizhan Aydın'ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. İlk devreden tek gol çıkarken, ikinci devre 70'nci dakikada Fatih Çakır ile golü bularak rahatladı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor bu galibiyet ile puanını 31 yaparken, Başişkele Doğantepespor ise 15 puanda kaldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10