Balkan Senfoni Orkestrası ayakta alkışlandı

Süleymanpaşalı sanatseverlerle buluşan Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle dinlendi.

Süleymanpaşa 21.02.2020 14:29:00 0
Balkan Senfoni Orkestrası ayakta alkışlandı

Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası, Süleymanpaşa Belediyesi’nin Şubat ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde önceki akşam konser verdi. Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerinin misafir edildiği konserede Şef Şükrü Öner Dinç yönetiminde Balkan Senfoni Orkestrası, klasik ve Balkan ezgilerinden olaşan repertuarları ile Süleymanpaşalılara müzik ziyafeti yaşattı. Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuarı’nda yetişen ve yüksek öğrenimine Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda devam eden Süleymanpaşalı 7 öğrencinin de içinde yer aldığı orkestra, konserin sonunda salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

 

“MUHTEŞEM BİR KONSER İZLEDİK”

 

Ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konserin sonunda Şef Şükrü Öner Dinç’e plaket ve çiçek takdim etti. Başkan Yüksel, “Şef Şükrü Öner Dinç yönetiminde muhteşem bir konser izledik. Belediyemizin konservatuarında yetişen 7 genç müzisyenimizin de orkestrada yer almasından ayrıca gurur duyduk. Zübeyde Hanım Huzurevi sakinlerimizi de ağırladığımız etkinliğimize büyük ilgi gösteren vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10