"Çerkezköylüleri olası felaketlere karşı hazırlıyoruz"

Kaymakam Abban'ı makamında ziyaret ederek Çerkezköy Arama Kurtarma Derneği'nin kuruluş amacı hakkında bilgi veren Başkan Muhittin Yassı, "Çerkezköy'de yaşayan tüm vatandaşlara olası afetlere ka

Çerkezköy 23.02.2020 12:36:00 0
"Çerkezköylüleri olası felaketlere karşı hazırlıyoruz"

Çerkezköy Arama Kurtarma Derneği Başkanı Muhittin Yassı ve yanındaki heyet geçtiğimiz gün Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı  makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Muhittin Yassı, derneğin kuruluş amacını ve yürüttükleri faaliyetler hakkında Kaymakam Abban'a bilgi verdi. Kaymakam Abban, ziyeretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanı Muhittin Yassı ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

 

"İLÇEYE VE ÜLKEMİZE PROFESYONEL EKİP KAZANDIRACAĞIZ"

 

Derneğin 16 Kasım 2019 tarihinde resmi olarak kurulduğunu ve kuruluş amacının din, dil, cins, ırk ve sosyal statü ayrımı gözetmeksizin afetlerden etkilenen ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Yassı, “Kurulduğumuz günden bu güne kadar eğitim sürecine aralıksız devam etmekteyiz. Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlara olası afetlere karşı nasıl hazır olunacağını anlatmayı kendimize görev edinerek çalışmalarımızı bu alanda yapıyoruz. Sadece afetlerde değil sosyal sorumluluk projelerinde ve kültürel etkinliklerde de faaliyet göstereceğiz. Tiyatro ekibimizle okullarımızda doğal afet konusunda gösteriler yapacağız. Bunların yanı sıra ekibimizin eğitimlerini tamamlayarak yaşadığımız ilçeye ve ülkemize profesyonel ekip kazandırmış olacağız” diyerek Kaymakam Atilla Selami Abban'a dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10