Murat Danacı 'Kurşun' klibini tanıttı

Çerkezköy'ün  tanınan esnaflarından M.R.T. Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Danacı geçtiğimiz günlerde  söz ve bestesi kendisine ait olan eserlerin yer aldığı Kavak Yelleri albümündeki

Çerkezköy 25.02.2020 08:50:00 0
Murat Danacı

“KURŞUN ŞARKIM BÜYÜK SES GETİRMEYE BAŞLADI” 

 

Klip tanıtım toplantısında Murat Danacı’yı eşi Hacer Danacı ve menajeri Hüseyin Dayıoğlu da yalnız bırakmadı. Kısaca öz geçmişinden söz ederek konuşmasına başlayan Murat Danacı, müziğe küçük yaşlarda ilkokul öğrencisi iken başladığını ve ilerleyen yıllarda da tutku haline geldiğini belirtti. Danacı, "Bu güne kadar birçok sinema filminde ve uzun soluklu TV dizilerinde oynadım ve oyunculuğa da devam ediyorum. Bugüne kadar birçok şarkı sözü yazdım. Bunları hayata geçirmenin zamanının geldiğini düşünerek kendi yazıp bestelediğim eserlerimi yine kendim seslendirerek müzik piyasasına adım atmış bulunuyorum. Hedefim unutulmaz şarkılara imza atmak. Bu düşünce ile girdiğim müzik piyasasına Kavak Yelleri adlı ilk albümümde yer alan Kurşun şarkımın klibi ile adım atmış bulunuyorum. Kurşun klibim 14 Şubat Sevgililer Gününe özel tüm dijital platformlarda yer aldı. Şerif Kayran Prodüksiyon ve menajerlik tarafından yayınlanmaya başlamasıyla birlikte bir hafta içinde binlerce kişinin favori şarkısı oldu. Kurşun şarkımın müzik severlerin kitaplığında yer alması beni inanılmaz motive ve mutlu etti.” dedi.

 

“BİRÇOK FİLM ŞİRKETİNDEN TEKLİF ALDIM”

 

Murat Danacı kurşun adlı eserinin sosyal medyada yayınlanmaya başlaması ile birlikte birçok film şirketinden tekliflerin gelmeye başladığını da belirterek, “Kavak Yelleri albümümde yer alan Kurşun şarkımın sosyal medyada yayınlanmaya başlaması ile birlikte birçok film şirketinden, TV dizisi ve sinema filmi teklifi almaya başladım. Hatta birkaç ünlü tiyatrodan da teklif aldım. Bu da beni ayrıca mutlu etti ve ediyor” diye konuştu.

 

“SANATÇI BÜYÜKLERİMİN YER ALMASI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

 

Murat Danacı, Kavak Yelleri albümünde yer alan ikinci eserinin klip çekimlerine de başladığını belirtti. Danacı, “Menajerim Hüseyin Dayıoğlu’un organizasyonunda Kavak Yelleri albümümde yer alan olan ikinci eserimin klip çekimlerinin hazırlıklarına da başlamış bulunuyorum. Bu eserimi doğal ortamda çekmeyi planladık. Klip için uygun mekanlar üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Kurşun şarkım ile müzik piyasasına belki hızlı bir giriş yaptım ama ben bu piyasada kalıcı olmak için her kesim tarafından sevilecek ve tutulacak eserlere yer vermeye özen gösteriyorum ve göstereceğim. En son 17. Albüm lansman tanıtımında birçok sanatseverin yanı sıra Türk Müziğinin usta sanatçılarından Bedri Ayseli başta olmak üzere birçok sanatçı büyüğümüzün de yer alması beni çok mutlu etti.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10