Süleymanpaşalılar Ceyhun Yılmaz ile güldü

Ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz, teknolojinin toplum üzerindeki etkisini mizahi bir dille anlattığı 'Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz' isimli Stand-Up gösterisi ile Süleymanpaşalılar ile buluştu.

Süleymanpaşa 25.02.2020 09:12:00 0
 Süleymanpaşalılar Ceyhun Yılmaz ile güldü

Süleymanpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ünlü komedyen, oyuncu, şair ve radyo programcısı Ceyhun Yılmaz, Süleymanpaşalı sevenleri ile buluştu. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde önceki akşam gerçekleşen etkinlikte Ceyhun Yılmaz ‘Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz’ isimli Stand-Up gösterisi ile sevenlerinin karşısına çıktı. Yılmaz’ı 500’den fazla seyirci izledi.

“GÖSTERİ YAKLAŞIK 1 BUÇUK SAAT SÜRDÜ”

Gösteride Tekirdağlılara, çarpıcı ve komik örneklerle teknoloji kullanımının toplum üzerindeki etkisini anlatan Yılmaz,  yaptığı esprilerle salonu dolduran yüzlerce dinleyiciyi kahkahaya boğdu. Yılmaz, verdiği mesajlarla da aşırı sosyal medya kullanımının nelere sebep olabileceğine dikkat çekti. Ceyhun Yılmaz’ın yaklaşık 1 buçuk saat süren gösterisini, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Sabri Çınar ve Gamze Demir de izledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10