Süleymanpaşalılar Türk Sanat Müziği'ne doydu

Süleymanpaşa Belediyesi, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında önceki akşam TRT Sanatçısı İhsan Güvenç ve Tema İstanbul Korosu konseri gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa 25.02.2020 09:16:00 0
 Süleymanpaşalılar Türk Sanat Müziği

Süleymanpaşa Belediyesi Şubat ayı Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında, TRT Sanatçısı İhsan Güvenç ve Tema İstanbul Korosu konseri düzenlendi. Popstar Alaturka yarışmasında birinci olarak adını duyuran ses sanatçısı İhsan Güvenç’in Koro Şefliğini yaptığı Tema İstanbul Korosu Süleymanpaşalı müzik severlere Türk Sanat Müziği’nin ölümsüz eserlerini seslendirdi. Yaklaşık 40 kişiden oluşan koronun seslendirdiği eşsiz eserler ile salonu dolduran sanatseverler keyifli bir gece yaşadı.

ÇİFT EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜ DÜETLE KUTLADI

Konserde sanatseverleri mutlu eden anlardan biri ise 30’uncu evlilik yıldönümlerini kutlayan korist çiftin “Biz Ayrılamayız” şarkısı ile düet yapmasıydı. Çift şarkı eşliğinde dans ederken, izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Konser, koro şefi İhsan Güvenç’in dinleyicilerin yoğun isteği üzerine birkaç eser seslendirmesiyle sona erdi.

“MART AYI İÇİN DE SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK”

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar da konseri izleyenler arasındaydı. Konserin ardından sahneye gelerek sanatçıya çiçek sunan Çınar, “Tadı damağımızda kalan bir konser oldu,” diyerek “Değerli sanatçımıza teşekkür ediyor ve bir kez daha bizlerle birlikte olmak üzere kendisinden söz istiyoruz. Şubat ayı kültür ve sanat etkinliklerimiz sürüyor. Mart ayı için de sürprizlerimiz olacak. Bizi takip edin.” açıklamasında bulundu.

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10