BAL 11'nci grupta heyecan sürüyor

1911 Çerkezköyspor'un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 19'nucu hafta 7 karşılaşma ile geride kaldı. 12 golün atıldığı geçen hafta sadece 1911 Çerkezköyspor ile Alibeyköyspor karşı

27.02.2020 16:36:00 0
BAL 11

TFF Bölgesel Amatör Ligde alt sıralarda olduğu gibi zirvede de heyecan giderek artıyor. Lider Edirnespor haftayı üç puan ile kapatmasını bildi.

 

LİDER ÜÇ PUAN İLE KAPATTI

 

Lider Edirnespor, 25 Kasım Stadı'nda oynanan maçta Tekirdağspor'u ağırladı. Stadın tamamına yakınını dolduran seyircisi önünde mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan Edirnespor, ilk yarıda gol bulamadı. İkinci yarıya baskılı başlayan Edirnespor 54'üncü dakikada 8 numaralı Fahri Genç'in ayağından aradığı golü buldu. Kalan dakikalarda kontrollü futbola dönen Edirnespor, Tekirdağspor'un baskılarına karşılık verdi ve 90 dakikanın sonunda gülen taraf oldu. Edirnespor bu galibiyet ile puanını 40 yaparak liderliğini sürdürürken, bu mağlubiyet ile 31 puanda kalan Tekirdağspor ise liderin dokuz puan gerisine düştü.

 

ÇENGELKÖYSPOR'UN ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜ SÜRÜYOR

 

Bölgesel Amatör Lig 11.Gruptaki Çengelköyspor, sahasında karşılaştığı Bigaspor’u 2-1 mağlup ederek ikinci sıradaki yerini korudu ve şampiyonluk umudunu devam ettirdi. Beylerbeyi 75.Yıl Stadında oynanan BAL 11.Grup 19. Hafta maçında lig ikincisi Çengelköyspor, ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Çanakkale temsilcisi Bigaspor’u konuk etti. Maçı, Barış Asım Ünal, Fatma Özlem Tursun, Atakan Tutan Hakem triosu yönetti. İlk devresi 1-1 sona eren müsabakanın ikinci yarısında galibiyet için baskısını arttıran Çengelköyspor, istediği 3 puanı aldı ve yoluna devam etti. Yeşil-Beyazlı ev sahibinin gollerini biri penaltıdan olmak üzere Emin Soğuk (2) atarken, Bigaspor’un golünü Kadir Doğukan kendi kalesini attı. Çengelköyspor bu galibiyetle puanını 36 yaptı ve ikinci sıradaki yerini korudu, Bigaspor ise 30 puan ile beşinci sırada kaldı.

 

BOZCAADASPOR'DA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR

 

Ligin son 7 haftasında galibiyete hasret kalan Bozcaadaspor, 20 Eylül Stadı’nda karşılaştığı İstanbul ekibi Arnavutköy’e 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Konuk takımının etkili olduğu müsabakada Bozcaadaspor puan alacak futbol sergileyemedi. Siyah-Beyazlı takım bu sonuçla klasmanda topladığı 17 puanla 11. sırada yer aldı. Böylelikle, doğrudan düşme tehlikesini yüreğinde hissetmeye başladı. Arnavutköyspor karşılaşmanın 39'ncu dakikasında Mustafa Acun'un ayağından bulduğu golle ilk devreyi önde tamamladı. İkinci devre tek kale bir futbol ortaya koyan konuk ekip Kerem Gülmez ile farkı ikiye çıkardı. Kalan  dakikalarda Mustafa Acun ile bir gol daha bulan konuk ekip karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı. Arnavutköy Belediyesi bu galibiyet ile puanını 35 yaparak lider ile arasındaki beş puanlık farkı korudu.

 

HAFTAYI BİR PUAN İLE KAPATTIK

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 19.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor'u konuk etti. Pazar günü saat 14.00'de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Samet Şahin yönetirken, yardımcılıklarını ise Ediz Yılmaz, Oğulcan Sefer ve Anıl Furkan Liman yaptı. Karşılaşmada her iki takımda dengeli bir futbol ortaya koyarken, ilerleyen bölümlerde 1911 Çerkezköyspor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Her iki takımında kalecileri gelişen ataklarda kalesinde güven vererek rakip futbolculara gol şansı tanımadı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Karşılaşmadan birer puanla ayrılan 1911 Çerkezköyspor puanını 22, Alibeyköspor ise 27 yaptı.

 

ORTAKÖYSPOR NEFES ALDI

 

Bölgesel Amatör Ligde son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen İstanbul temsilcisi Ortaköyspor evinde Karamürselspor'u konuk etti. Müsabakayı Bahadır İlerı̇, Cem Harman, Burak Özer, Sı̇nem Çetı̇n hakem dörtlüsü yönetti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip Ozan Baş'ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın ikinci devresinde de Umut Aydın ile bir gol daha bulan Ortaköyspor farkı ikiye çıkardı. Konuk ekip Karamürselspor ise geliştirdiği ataklarda bir türlü farkı indiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ortaköyspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.  Galibiyet ile rahat bir nefes alan Ortaköyspor 27 puana yükselirken, Karamülselspor 29 puanda kaldı.

 

VİZESPOR PUANI UZATMALARDA KURTARDI

 

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Başişkele Doğantepespor evinde Kırklarelispor'u konuk etti. Ligde kalma adına iki ekip açısından önemli olan karşılaşmada taraftarı önünde iyi bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmanın ikinci devresinde Şükrü Can ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Vizespor sağlı sollu ataklar geliştirmesine rağmen bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Uzatma dakikalarında sahneye çıkan Emre Gündüz düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Bu skorla Vizespor puanını 14, Başişkele Doğantepespor ise 16 yaptı.

 

TRAKYA DERBİSİNDE GÜLEN UZUNKÖPRÜSPOR OLDU

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig(BAL) 11. Grup’ta mücadele eden Lüleburgazspor, ligin 19. haftasında 23 Şubat 2020 Pazar günü Uzunköprüspor’u konuk etti. 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan saat 14.00’da başlayan karşılaşmayı TFF hakemlerinden Hakan Tezcan yönetti. Tezcan’ın yardımcılıklarını ise Burak Menteşe, Sylvester Ohakwe ve Ertuğrul Kösterelioğlu yaptı. Lüleburgazspor karşılaşmaya Murat Ayaz, Tamer Kaçıran, Berat Kubat, Erce Bertuğ Duman, Yusuf Can Sevindik, Buğra Yaman, Onur Kahveci, Timurhan Atlılar, Mehmet Çağlar Çavdar, Yunus Şengül ve Abdulkadir Oruçoğlu 11’yle başladı. Özellikle evinde oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine mağlup olmayan Lüleburgazspor ligde zor günler geçiren rakibi karşısında maça kötü başladı. İlerleyen bölümlere doğru sağlı sollu ataklarla gol arayan ev sahibi ekip istediği golü bir türlü bulamadı. Savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan konuk ekip Uzunköprüspor ise Lüleburgazspor'un yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştirdi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde gol için yüklenen Lüleburgazspor son dakikalarda gelişen kontra atakta Uzunköprüspor golüne engel olamayarak karşılaşmadan puansız ayrıldı. Alınan sonuçla 23 puanda kalan Lüleburgazspor, 9.sıradaki yerini korurken Uzunköprüspor puanını 15’e yükseltti ve Vizespor’u geride bıraktı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10