Kapaklı Sitespor evinde farklı kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin 24. hafta karşılaşmasında zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Kapaklı Sitespor evinde Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor'u konuk etti. Maç boyunca rakibi karş

2.03.2020 10:32:00 0
Kapaklı Sitespor evinde farklı kazandı

Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maça Kapaklı Sitespor oyuncuları Türk Bayrağı ile çıktı ve asker selamı verdi. İdlib’de şehit düşen 34 askerimizin ve tüm şehitlerimizin anısına karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

 

KAPAKLI SİTESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Kapaklı Sitespor maça Erdal, Doğukan, Muhammed, Hakan, Gurur, Abdülmelik, Anılcan, Feyyaz, Doğancan, Mustafa ve Mert ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Sağlamtaşspor ise Ali, Olcay, Berkant, Erdem, Gökhan, Cesur, Mehmet, Serkan, Ümit, Umut ve Hasan ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmayı Mahmut Burak Saygılar yönetirken, yardımcılıklarını ise Batuhan Berkan Paşa ve Sedef Aktan yaptı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklı Sitespor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 20'nci dakikasında gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Doğancan düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor'u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde farkı artırmak için mücadele etti. 30'uncu dakikada Mert'in şık pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklı Sitespor'u karşılaşmada 2-0 öne geçirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BEŞ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı üstünlük ile tamamlayan Kapaklı Sitespor ikinci devreye de hızlı başladı. Karşılaşmanın 51'nci dakikasında sahneye Doğancan çıktı. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında Mert'in vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Doğancan topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor'u karşılaşmada 3-0 öne geçirdi. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklı Sitespor 71'nici dakikada mükemmel golle farkı dörde çıkardı. Sağ kanattan kullanılan kornerde ceza sahası dışından mükemmel bir vole vuruşu gerçekleştiren Mert takımının dördüncü golünü kaydetti. Üst üste gelen gollerle birlikte konuk ekip oyun disiplininden koparken, Kapaklı Sitespor sağlı sollu ataklarını sürdürdü. Karşılaşmanın 84.dakikasında sol kanattan seri çalımlarla ilerleyen Numan müsait pozisyonda bulunan Doğancan'a topu aktardı. Doğancan'ın da yerden gerçekleştirdiği vuruş ağlarla buluştu. Doğancan'ın hatrick yaptığı maçın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor'un 5-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

SAHANIN İÇİNE GİRDİ

 

Karşılaşmanın ardından futbol sahalarında görmek istemediğimiz kareler Kapaklı sahasında oldu. Karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kart gösterilerek oyun dışına gönderilen Sağlamtaşspor Teknik Direktörü İsmail Erol maçın hakemlerine tepki gösterdi. Hakemlerin üzerine yürüyen İnan güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirildi

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10