Ergene'de yol çalışmaları yoğun tempoyla sürüyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce sürdürülen yol çalışmaları belirlenen programlar dahilinde bölge mahallelerinde tüm hızıyla devam diyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel

Ergene 3.03.2020 14:04:00 0
Ergene

Geçtiğimiz haftalarda Sağlık Mahallesi Mevlana Sokak ve Yeşiltepe Mahallesi’nde Kehribar Sokak, Gülova Sokak ve Battalgazi Caddesi’nde yapmış olduğu yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlayan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin bu kez Sağlık Mahallesi’nde Selimiye Caddesi ve Yeşiltepe Mahallesi’nde Kırlangıç Caddesi ile İnanç Caddesinde yol ve kaldırım çalışmalarına başladı. Ergene Belediyesi’nden yapılan açıklamada ayrıca Sağlık Mahallesi Arınç Caddesi üzerinde de kaldırım çalışmalarının son sürat devan ettiği kaydedildi.

“ÇALIŞMALAR DAHA YOĞUN BİR TEMPO İLE DEVAM EDECEK”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ise devam eden yol çalışmaları ile ilgili “Ergene’de vatandaşlarımızın geçmişte en büyük sorunlarından biri olan yol sorunlarını Ergene Belediyesi’nce yapılan çalışmalar sonucunda çözüme kavuşuyor. Yapılan yol çalışmaları ile Ergene’yi modern belediyeler seviyesine çıkaran belediyemiz yaz döneminin başlaması ile yol çalışmalarına daha yoğun bir tempo ile devam edecektir” açıklamasını yaptı. Standartlara uygun yapılan kilit parke taş döşeme çalışmaları ile Ergene’nin daha modern bir görünüme kavuşacağı ve mahallelerde trafik akışı rahatlatılarak ulaşımın daha da kolaylaşacağı belirtildi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10