Vali Yıldırım'dan şehit ailelerine ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım İdlib şehitleri Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir ve şehit Er Fatih Çevik'in Ergene'de yaşayan ailelerini ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim ve dualar okunan ziyaretlerde Vali

Tekirdağ 3.03.2020 14:08:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım önceki gün Ergene’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Yıldırım’ın ilk ziyareti şehit ailelerine oldu. Vali Yıldırım, 27 Şubat Perşembe günü Suriye'nin İdlib kenti kırsalında rejim güçlerinin düzenlediği saldırı sonucu şehit düşen 36 Türk askerinden biri olan Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir'in ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehidin baba evinde Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Vali Yıldırım’a Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Kıd. Albay Osman Kılıç eşlik etti.

 

“AHİRET GÜNÜ BİZDE ONLARA KAVUŞACAĞIZ”

 

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir'in baba evinde okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından Vali Yıldırım “Kabullenmek zor, yokluğuna alışmak zor ama inşallah ahiret günü bizde onlara kavuşacağız. Onlar gittikleri yerden dönmek istemezler, onlar bir daha gelse tekrar şehit olmak isterler. ” şeklinde konuştu.

 

ŞEHİT ER FATİH ÇEVİK’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Yıldırım ve beraberindeki heyet ardından Diyarbakır Lice’de psikolojik rahatsızlığı olan bir kişinin ateş etmesi sonucu şehit düşen Er Fatih Çevik’in Ergene’de yaşayan ailesine ziyarette bulundu. Buradaki ziyarette de Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10