Gönül Verenler, Mevlana İlkokulu'nda 50 adet fıstık çamı dikti

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği, öğrencilere çevre bilinci ve ağaç sevgisini aşılamak amacıyla Mevlana İlkokulu'nda ağaç dikim etkinliği düzenledi. Etkinlikte dernek üyeleri ve Ã?

Çerkezköy 4.03.2020 17:22:00 0
 Gönül Verenler, Mevlana İlkokulu

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği tarafından önceki gün Mevlana İlkokulu’nda ağaç dikim töreni gerçekleştirildi. İlkokul öğrencilerine doğa ve ağaç sevgisi kazandırmanın amaçlandığı etkinliğe, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Dernek üyesi Aykut Akar, İlhan Güven ve Gülümser Azman, Okul Müdürü Serdar İş, Müdür Yardımcısı Cemil Ağar,Funda Çırpan ve Hasan Özen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

“AMACIMIZ AĞAÇ SEVGİSİNİ AŞILAMAK”

 

Ağaç dikim töreninde konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Mevlana İlkokulumuzun bahçesinde öğretmen ve öğrencileriyle birlikte 50 adet fıstık çamı fidanı dikimi gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Ağaç dikimi etkinliğindeki amacımız yarının büyükleri olacak ve çeşitli devlet kademelerinde bulunacak olan sevgili öğrencilerimize ağaç sevgisini, çevre ve doğa bilincini aşılamak.  Çerkezköy'ümüzün ve okullarımızın daha çok yeşil alana sahip olmasını sağlamak adına bu anlamlı ve örnek etkinliği düzenledik.” dedi.

 

MURAT AKAY TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek Başkanı Murat Akay, “Bu gün benimle birlikte bu etkinliğe katılan dernek üyelerimizden Aykut Akar, İlhan Güven ve Gülümser Azman’a, Okul Müdürü Serdar İş, Müdür Yardımcıları Cemil Ağar, Funda Çırpan, Hasan Özen başta olmak üzere okul öğretmenlerine ve öğrencilerine, okul görevlilerine çok teşekkür ediyorum. Okullarımıza her zaman gücümüz yettiğince katkı vermeye çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

OKUL MÜDÜRÜ SERDAR İŞ DE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Okul Müdürü Serdar İş ise kısa bir konuşma yaparak, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve dernek yönetimine okullarında 50 adet fıstık çamı dikimi gerçekleştirdikleri için teşekkür etti. Öğrenciler ise düzenlenen etkinlikte ağaç dikmeyi öğrendiklerini ve diktikleri fıstık çamlarının tutması için gözleri gibi bakıp sık sık sulayacaklarını dile getirdiler. Fidan diken bazı öğrenciler de fidanın yanına kazıklar çakarak isimlerini yazdılar.

 

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10