Süleymanpaşa'da "Okullar Hayat Olsun"un ilk etkinliği yapıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun" projesini Süleymanpaşa'da hayata geçirdi. Bu kapsamda Süleymanpaşa Belediyesi planladığı etkinlik

Süleymanpaşa 5.03.2020 12:10:00 0
 Süleymanpaşa

Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen konferansın açılış konuşmasını Okul Müdürü Rıdvan Dinç yaptı. Okul Müdürü Dinç, “Süleymanpaşa Belediyesi’nin özellikle gençler için etkinlikler planlamasının oldukça sevindirici buluyorum. Bu etkinliklerin ilkinin okulumuzda yapılmasından dolayı gurur duyuyorum. Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"HAYATIN HER SAFHASINDA ÖNEMLİ BİR YERİ VAR"

Yaklaşık bir buçuk saat süren konferansta Dr. Şeref Akbaba öğrencilere kitap okumanın öneminden bahsederken okuyacakları eserlerin öğrencilerin gelişiminde ve ufuklarının açılmasında büyük etkisi olacağını vurguladı. Akbaba, konferans boyunca edebiyatın her şeyden bağımsız bir dal değil aksine her şey olduğunun altını çizerek tiyatrodan sinemaya kadar birçok alanı kapsadığını, hayatın her safhasında önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Öğrencilerin ve öğretmenlerin ilgiyle takip ettiği konferans projenin doğruluna işaret ederken konferans sonunda Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel adına Dr. Şeref Akbaba’ya çiçek ve plaket takdim edildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10