Ünlü Spiker Yasin Dallı öğrencilere deneyimlerini anlattı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen kültür sanat ve spor çalışmalarının Mart ayı etkinlikleri kapsamında Süleymanpaşalı TRT Spor Spikeri Yasin Dallı, meslek hayatı boyunca edindiği de

Süleymanpaşa 6.03.2020 16:17:00 0
Ünlü Spiker Yasin Dallı öğrencilere deneyimlerini anlattı

 “Her genç bir yarın demektir” anlayışıyla hareket eden Süleymanpaşa Belediyesi, gençlere yönelik kültür, sanat ve spor alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin Mart ayı etkinlikleri kapsamında önceki gün Karacakılavuz Mahallesi’nde doğan Süleymanpaşalı TRT Spor Spikeri Yasin Dallı, Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerine mesleğe başlangıcını ve bu süreçte neler yaşadığını anlattı.

SPİKERLİĞİN AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARINI ANLATTI

Usta spiker Yasin Dallı, lise öğrencilerinin karşısına “Hayallerinin peşinden koş” diyerek çıktı. Yasin Dallı, öğrencilere, daha çocukken başlayan spikerlik hayalinin nasıl gelecekteki mesleği olduğunu ve kariyerine nasıl ulaştığını ve TRT Spor’da spikerlik yapmanın avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı. Kendisini ilgiyle dinleyen öğrencilere mutlaka hayallerinin peşinden gitmelerini öğütleyen Yasin Dallı, meslek hayatında kendisine örnek aldığı spor camiasının önemli isimleri olan Ümit Aktan, Aydın Köker ve Öztürk Pekin’in yaşamlarından kesitler de aktardı.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ YASİN DALLI’NIN ELİNDEN ALDI

Yasin Dallı, öğrencilerden gelen soruları da içtenlikle cevapladı. Ayrıca Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini de Yasin Dallı takdim etti. Genç Erkekler Kategorisinde birinci olan Efe Sarı ve ikinci olan Asım Eryılmaz ile Genç Kızlar Kategorisinde birinci Zehra Betül Balantekin, ikinci olan Zehra Çiloğlu ve üçüncü olan İlknur Topçu ödüllerini Yasin Dallı’nın elinden aldılar.

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Programın sonunda Yasin Dallı’ya, Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Semih Seyran Çavuşoğlu, teşekkür ederek çiçek ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel adına plaket takdim etti. Yasin Dallı da gençlere yönelik kültür, sanat ve spor etkinlikleri ve çalışmalarına önem verdiği için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e teşekkür etti.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10