Ergene şehidi Recep Bekir için mevlid okundu

Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen Ergeneli şehit Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir ve tüm şehitler için okutulan mevlide katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel burada yaptığı açıklama

Ergene 9.03.2020 14:46:00 0
Ergene şehidi Recep Bekir için mevlid okundu

Ergene Belediyesi tarafıdan İdlib’te Regaip Kandili gecesi Suriye’de rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir için Cumhuriyet Mahallesi’nde ki Abdulkadir Geylani Camii’nde mevlid-i şerif okutuldu. Mevlid programına Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, şehit Recep Bekir ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜKSEL, SALDIRIYI KINADI

Mevlid programı sona erdikten sonra konuşma yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, saldırıyı kınadığını belirterek “Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan ve ülkemizi yasa boğan hain saldırı sonucu 36 askerimiz şehit oldu. Ordumuza manevi destek ve aziz şehitlerimizi yad etmek üzere Mevlid-i Şerif programı düzenledik. Bu hain saldırıyı bir kez daha lanetle kınıyorum, şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10