Kırklarelispor işi ilk yarıda bitirdi 3-2

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 27. hafta maçında Kırklarelispor- Gümüşhane spor ile Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İlk devreyi 3-0 önde tamamlayan Kırklarelispor, ikinci devre kalesinde iki gol

9.03.2020 16:08:00 0
Kırklarelispor işi ilk yarıda bitirdi 3-2

Kırklarelispor sahaya Ay-Yıldızlı tişörtler ile çıktı. Suriye’de ki askeri operasyonlarda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz anısına, tribünleri dolduran taraftarlara Türk Bayrakları dağıtıldı. Maç öncesinde Türk Bayrakları ile birlikte görsel şölen sunan Kırklarelispor tribünleri bu dakikalarda “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” ve “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları attılar.

Kırklarelispor karşılaşmaya; Umut Kaya, Davut Babur, İbrahim Sürgülü, Bahadır Çiloğlu, Emre Keleşoğlu, Yunus Emre Yalçın, Mert Sinan Pekesen, Emre Balkı, Malik Karaahmet, Deniz Ataç ve Serkan Sözmen ile başladı.Rakip Gümüşhanespor ise; Cengiz Biçer, Hasan Kaşıkara, Tekin Adar, İlke Tankul, Burak Demireğen, Murat Kayalı, Mert Çakar, Tuğay Adamcıl, Sancar Yıldırım, Muharrem Efe ve Furkan Mızrak kadrosu ile çıktı.

 

KIRKLARELİSPOR İLK DEVRE ÜÇ GOL BULDU

 

Karşılaşmada ilk gol, 20’nci dakikada Malik Karaahmet’in ayağından geldi. Ceza sahası içerisinde savunma arkasına atılan topu kontrol eden Malik Karaahmet, kalecinin sağ tarafına gönderdiği yerden şut ile takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 32’nci dakikada Kırklarelispor’un kullandığı korner atışında topu kontrol eden kaleci Cengiz Biçer, eliyle hızlı hücum başlatmak istedi. Kalecinin yaptığı pas hatasını değerlendiren Kırklarelispor’lu futbolcular, topu arka direğe ortaladı. Bu topa iyi yükselen Bahadır Çiloğlu kafa pasıyla topu Emre Keleşoğlu’na aktardı. Boş kaleye golü atmakta zorlanmayan Emre Keleşoğlu takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı. İlk yarının uzatma dakikalarında ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Deniz Ataç, düzgün bir kafa vuruşuyla skoru 3-0’a getiren isim oldu. İlk yarı 3-0’lık Kırklarelispor üstünlüğüyle geçildi.

 

ECEL TERLERİ DÖKTÜ

 

Müsabakanın ikinci yarısında gol perdesini açan isim Tekin Adar oldu. 64’üncü dakikada bulduğu fırsatı iyi değerlendiren Tekin Adar, takımı adına farkı 2’ye indirmeyi başardı. Bu golden 5 dakika sonra Mert Sinan Pekesen’in müsait pozisyonda yaptığı şut üst direkten döndü. Dakikalar 75’i gösterdiğinde ise sahneye Sancar Yıldırım çıktı. Kullanılan korner atışında topu iyi kontrol eden Hasan Kaşıkara, ceza sahası içerisinde bulunan Sancar Yıldırım’a pasını aktardı. Sancar Yıldırım’ın şutu, direğe çarparak fileler ile buluştu. Kalan dakikalarda iki takımda rakip yarı alanda etkili sayılabilecek pozisyonlar bulsalar da, skoru değiştirecek hamleyi yapamayınca müsabaka 3-2’lik Kırklarelispor üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10