Kapaklı Sitespor zirve takibini sürdürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de haftaya üçüncü sırada giren Kapaklı Sitespor deplasmanda 1461 Karadenizspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında 50'nci dakikada Feyyaz ile golü bulan Kapaklı Sitespor karşılaşmada

10.03.2020 14:02:00 0
Kapaklı Sitespor zirve takibini sürdürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Kapaklı Sitespor, deplasmanda 1461 Karadenizspor’u 1-0 mağlup etti.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

13 Kasım Sahası'nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan konuk ekip Kapaklı Sitespor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Savunmada hata yapmayan 1461 Karadenizspor ise Kapaklı Sitespor kalesine kontra ataklarla gitti. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı.

 

 

TEK GOLLE GÜLDÜ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Kapaklı Sitespor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 50'nci dakikasında Kapaklı Sitespor arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Feyyaz düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor'u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. 1461 Karadenizspor ataklarında savunmada hata yapmayan konuk ekip Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde ikinci golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Sitespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

HAFTAYI BAY GEÇECEK

 

Tekirdağ deplasmanından 1-0'lık galibiyet ile dönen Kapaklı Sitespor puanını 55'e yükselterek haftayı üçüncü sırada tamamladı. Kapaklı Sitespor ligde oynadığı 23 maçta 17 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 kez berabere kaldı ve 2 kez rakiplerine yenildi. Rakip filelere 60 gol bırakan temsilcimiz kalesinde ise 12 gole engel olamadı. Kapaklı Sitespor ligin 26'ıncı haftasını Ahimehmet Gençlikspor'un ligden çekilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip geçecek ve puanını 58'e çıkaracak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10