BAL'da 22.hafta heyecanı yaşanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 22.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Haftaya averajla lider durumda giren Arnavutköy Belediyespor evinde Ortaköyspor'u konuk ederken, aynı puanla ikinci sırada yer alan Edirnes

13.03.2020 14:56:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda yedi karşılaşma oynanacak.

 

LİDER EVİNDİ

 

Haftaya 41 puanla lider durumda giren Arnavutköy Belediyespor evinde 28 puanı bulunan Ortaköyspor'u konuk edecek. Pazar günü Bolluca Stadyumunda saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Gökhan Özdemir yönetecek. Özdemir'in yardımcılıklarını ise Tahir Atakan Açık,Burak Gediz ve Damla Akkuş yapacak.

 

EDİRNESPOR DEPLASMANDA

 

Geçtiğimiz hafta evinde Alibeyköyspor'a mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara alan Edirnespor hafta sonunda deplasmanda Başişkele Doğantepespor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta 1911 Çerkezköyspor'u deplasmanda mağlup ederek 19 puana yükselen Başişkele Doğantepespor 41 puanla ikinci sırada yer alan Edirnespor'u mağlup ederek yükselişini sürdürmek istiyor. Pazar günü Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Burak Demirkıran, Bayram Öztürk, Ayhan Uğurlu ve Oğuzhan Keçeci hakem triosu yönetecek.

 

TEKİRDAĞSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

37 puanla üçüncü sırada yer alan Tekirdağspor ise evinde Lüleburgazspor'u konuk edecek. Son haftalarda kötü sonuçlar alan Lüleburgazspor7 galibiyet iki beraberlik ve 12 yenilgi ile 23 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmayı ise Murat Madan, Ali Kurt, İslam Tuğrul Yıldırım, Umutcan Bayram hakem triosu yönetecek.

 

BİGASPOR KARAMÜRSELSPOR'U KONUK EDECEK

 

Ligde oynadığı 21 karşılaşmada dokuz galibiyet dokuz beraberlik ve üç yenilgi alarak 36 puanla dördüncü sırada yer alan Bigaspor ise hafta sonunda evinde 33 puanı bulunan Karamürselspor'u konuk edecek.  Ertuğrul Yolcu, Cengiz Damar, Ulaş Kaçmaz, Mete Aylıoğlu hakem triosunun görev alacağı karşılaşma ise Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00'de oynanacak.

 

ALİBEYKÖYSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

Geçtiğimiz hafta Edirnespor'u deplasmanda mağlup ederek dikkatleri üstüne çeken Alibeyköyspor 23.hafta karşılaşmasında evinde Çanakkale temsilcisi Bozcadaspor'u konuk edecek. Alibeyköyspor'un ligde 33 puanı bulunurken, Bozcadaspor'un ise 20 puanı bulunuyor. Pazar günü Alibeyköy Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Engin Uğur yönetirken, yardımcılıklarını ise Fatih Özbek, Furkan Ata ve Serdar Demirkaya yapacak.

 

VİZESPOR EVİNDE

 

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Vizespor ise evinde zirve hesapları yapan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş'yi konuk edecek. Ligde Vizespor'un 15 puanı bulunurken, Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise 36 puanda bulunuyor. Metin Ataş, Cafer Mamak, Abdullah Yalçınkaya ve Yunus Aytekin Atabek'in görev alacağı karşılaşma ise Pazar günü Vize İlçe Stadyumunda oynanacak.

 

1911 UZUNKÖPRÜ DEPLASMANINDA

 

Son iki haftayı mağlubiyet ile kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda Uzunköprüspor'a konuk olacak. 1911 Çerkezköyspor 21 karşılaşmada altı galibiyet dört beraberlik ve 11 mağlubiyet ile ligde 22 puanla onuncu sırada yer alırken, Uzunköprüspor ise 4 galibiyet 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile 13'ncu sırada bulunuyor. Pazar günü Ergene Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Mirsat Sancaktar yönetirken, yardımcılıklarını ise Ömer Kibiroğlu, Emrah Altındağ ve Kutluhan Taşçı yapacak.

 

ÜÇ PUAN İSTİYORUZ

 

Zorlu karşılaşmaya üç puan hedefi ile hazırlandıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük " Son iki haftada şansız mağlubiyetler alarak taraftarımızı üzdük. Bu hafta ise deplasmanda Uzunköprüspor'a konuk olacağız. Zorlu maçın hazırlıklarını hafta boyunca yaptığımız hazırlıklarla sürdürdük. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp haftayı galibiyet ile kapatmak istiyoruz" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10