Süper ligde heyecan tüm hızıyla sürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 26.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak. Haftaya lider durumda giren Kapaklıspor deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor'a konuk olurken, ikinci sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespo

13.03.2020 16:49:00 0
Süper ligde heyecan tüm hızıyla sürüyor

Mehmet Karatepe Tekirdağ Süper Amatör Ligde alt sıralarda olduğu gibi zirvede de büyük heyecan yaşanıyor.

 

KAPAKLISPOR ERGENE DEPLASMANINDA

 

Oynadığı 23 karşılaşmada 18 galibiyet dört beraberlik ve tek yenilgi alarak 58 puanla ilk sırada yer alan Kapaklıspor deplasmanda 25 puanla ateş hattının üstünde yer alan Ergenegücü Ulaşspor'a konuk olacak. Pazar günü Ulaş Sahası'nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00'de başlayacak. Hafta sonunda zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Cengiz Vural "  Ligin bitmesine beş hafta kaldı. Bu hafta ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergenegücü Ulaşspor'a konuk olacağız. Zorlu deplasmandan üç puan ile ayrılıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

 

EREĞLİ EVİNDE

 

57 puanla ikinci sırada yer alan Marmarareğlisi Belediyespor ise evinde alt sıralarda bulunan 1461 Karadenizspor'u konuk edecek. Marmaraereğlisi Belediyesi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00'de başlayacak. 55 puanla üçüncü sırada yer alan Kapaklı Sitespor ise sezon öncesi ligden çekilen Ahimehmet Gençlikspor karşısında haftayı 3-0'lık hükmen galibiyet ile ayrılıp puanını da 58'e çıkartacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

 

55 puan ve averajla dördüncü sırada yer alan Çorluspor 1947 ise Çorlu derbisinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorlu Kültürspor'u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada tüm karşılaşmalar gibi aynı saatte başlayacak. 46 puanı bulunan Saray Belediyespor ise evinde 26 puanı bulunan Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor'u konuk edecek. Saray Sahası'nda oynanacak olan karşılaşmada saat 14.00'de başlayacak. Haftanın en önemli karşılaşması ise Tekirdağ'da oynanacak. 36 puanla altıncı sırada yer alan 100.Yılspor evinde 24 puanla ateş hattından kurtulmaya çalışan Şarköyspor'u konuk edecek. 13 Kasım Sahası'nda oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte başlayacak. Muratlı Belediyespor ise hafta sonunda ligden çekilen Vakıflar Güvenspor karşılaşmasından 3-0 hükmen galibiyet ile ayrılıp haftayı üç puan ile tamamlayacak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10