As: Öğrenci servislerimizin tamamı dezenfekte  edildi    

Çerkezköy Şoförler Odası'nda dünyayı kasıp kavuran Koronavirüsü'ne karşı alınan tedbirlerle ilgili toplantı yapıldı. İlçede bulunan öğrenci servis şoförlerinin katıldı?

Çerkezköy 14.03.2020 11:21:00 0
As: Öğrenci servislerimizin tamamı dezenfekte  edildi    

Çerkezköy Şoförler  ve  Otomobilciler Esnaf Odası’nda  Çin’den yayılarak dünyayı kasıp kavuran Koronavirüsü’ne karşı  ilçemizde de öğrenci servisleri kooperatifleri tarafından alınan tedbirlerle ilgili Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As başkanlığında önceki gün 11.30-12.30 saatleri arasında toplantı yapıldı. Toplantıya Çerkezköy Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Ahmet Turan Bulut, Çerkezköy İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hüseyin Deveci, Kapaklı Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Fatih Uzel ve kooperatiflerin başkan yardımcıları katıldı.

 

"ÇALIŞMALARI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As toplantı sonunda konu ile yaptığı açıklamada "Bakanlığımızın aldığı kararla birlikte tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de öğrencilerimiz 16 Mart’tan itibaren 1 hafta süre ile  ilk,orta ve liseler tatile çıkarılmıştır. Öğrencilerimiz 23 Mart itibari ile de eğitimlerine internetten devam edecekler. Bizler de bu süreç içerisinde öğrencilerimizden alınacak olan aylık ücretler konusunda herhangi bir değişiklik olmayacak. Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde öğrenci taşımacılığı yapan öğrenci servisleri kooperatif araçlarımız  tamamen dezenfekte edildi. Velilerimizin bu konuda  içi rahat olsun. Bizler bu hastalığa karşı gereken tedbirlerimizi aldık. Öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz gönül rahatlığıyla araçlarımıza binebilirler. Öğrenci servis araçlarımız bundan böylede sık sık dezenfekte edilecek” dedi.

 

ARAÇLARIMIZ DEZENFEKTE EDİLDİ

 

Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Ahmet Turan Bulut, İrem Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Hüseyin Deveci ve Kapaklı Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Fatih Uzel’de “Çin’de çıkan ve daha sonra bir çok ülkeye yayılan koronavirüsü konusunda bizler duyarlı davranarak daha ilk zamanlarda araçlarımızı dezenfekte ettik ve önceki günde yenide dezenfekte ederek gereken önlemlerimizi aldık.Bu konuda öğrenci velilerimizin içi rahat olsun” diye bilgi verdiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10