Tekirdağ Günlük Kiralık Daire Rehberi

16.03.2020 13:08:00 0
Tekirdağ Günlük Kiralık Daire Rehberi

Bir milyonu aşkın nüfusu ve her geçen gün gelişen emlak konut pazarı ile Tekirdağ, pek çok yatırımcının gayrimenkul alımı için gözünü çevirdiği alanlardan bir tanesidir. Tekirdağ da satılık daire fiyatları, lokasyon, konutun tipi ya da büyüklüğü, konutun inşa özelliklerine göre değişiklik gösterebiliyor. Kentin Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin de emlak konut pazarında oluşan hareketlenmeye katkıda bulunduğu biliyor. Bölgede ikamet eden öğrenciler sıklıkla 1+1 ve 2+1 odalı konutları tercih ediyorlar.

Kentte, son bir ay içerisinde Tekirdağ da satılık daire fiyatları yüzde 1’in üzerinde bir artış gösterdi. Buna bağlı olarak, Tekirdağ kiralık ev seçeneklerinin de aylık kira bedelinin belli bir oranda arttığını söylemek mümkün. Amortisman süresini oldukça kısa tutmak isteyen yatırımcılar, temelde 20 yıl olan Tekirdağ emlak konut amortisman süresine sahipler.

Bütün bunlar bir yana, Tekirdağ da günlük kiralık dairelere de talep artmış durumda. Tekirdağ’da sahile yakın, en lüks ve hijyenik, en iyi seçeneklere sahip günlük kiralık daire seçeneklerini bulmak istiyorsanız, ev arama motoru Flatfy üzerinden kısa bir arama yapabilirsiniz. Çeşitli filtreleme seçeneklerinden yararlanarak en iyi günlük kiralık villa ya da apartman dairesi bulabilirsiniz. Bu sayede mükemmel bir tatil planını eksiksiz olarak yapmanız ya da acil ihtiyacınızda uygun fiyatlı konaklama seçeneği bulmanız mümkün olacaktır.

Tekirdağ günlük kiralık ev borsasını merak edenler için Flatfy emlak arama sitesi güzel bir rehber hazırladı. Günlük kiralık evler ile ilgili tüm merak ettikleriniz burada!

Tekirdağ Günlük Kiralık Daire İçin En Çok Tercih Edilen Bölgeler

 

Tekirdağ ilinde toplam 11 ilçe bulunuyor. Bu ilçeler arasında Tekirdağ günlük kiralık daire ya da Tekirdağ kiralık daire seçenekleri için en çok tercih edilen bölgeler şu şekilde sıralanabilir: Süleymanpaşa, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Hayrabolu, Malkara, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Saray, Şarköy. Yaz yaklaşırken, Tekirdağ’daki popüler noktaların günlük kiralık daire fiyatlarını inceleyelim.

Tekirdağ Merkez

 

Denize kıyısı olan Tekirdağ, turizm avantajları ile popüler bir bölgedir. Yazlık sezonluk günlük kiralık seçenekler, şehir dışından bölgeye seyahat eden bireylerin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerdir. Tekirdağ merkez günlük kiralık daire opsiyonları, deniz kıyısındaki konutlar, villalar, apartman daireleri de dublex daireler ile ziyaretçilere oldukça geniş bir skala sunmaktadır. Sahile yakın lux kategorisinde değerlendirilebilecek 1+0 stüdyo daireler bölgede modern yapıları ile dikkat çekiyor. Bu tür bir dairenin günlük kiralama bedeli ortalama 80 TL olarak belirleniyor. Daha kalabalık bir grup ile tatil yapmak isteyenler için 1+1 konut seçenekleri de 90 ile 110 TL arasında alıcı bulmaktadır. Ertuğrul ve Cemaliye bölgeleri merkezde sıklıkla tercih edilen bölgelerdir.

Tekirdağ Kumbağ  

Tekirdağ Kumbağ günlük kiralık daire seçenekleri, yaz aylarında tatilseverler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bölge Süleymaniye ilçesine bağlı olup, oldukça uzun bir kıyı şeridine sahiptir. Yaz aylarında deniz güneş ve kum üçlüsünün keyfini çıkarmak isteyen pek çok kişi Kumbağ’ı tercih ediyor. Kumbağ bölgesinde full deniz manzaralı yaklaşık 100 metrekarelik bir konutta günlük olarak ikamet etmek için 70 ile 120 TL arasında bir ücreti gözden çıkarmanız gerekmektedir. Deniz kıyısı tatili bakımından Tekirdağ’ın diğer kentlerden daha uygun konaklama alternatifleri sunduğu görülüyor.

Tekirdağ Sultanköy

Tekirdağ Sultanköy Günlük Kiralık Daire seçenekleri, Tekirdağ kiralık daire günlük kategorisinde en çok tercih edilen bölgelerden bir tanesidir. Sultanköy bölgesi İstanbul’a yaklaşık olarak 100 kilometre uzaklıkta olduğundan dolayı özellikle bu bölgeden ziyaretçi almaya devam etmektedir. Tekirdağ güncel kiralık ev borsasını merak edenler, öncelikle Sultanköy’ü gündeme almaktadır. Oldukça uzun bir kıyı şeridinde konumlanan bu daire seçenekleri, 90 ile 120 TL arasında değişiklik göstermektedir. Hem 1+1 konutların, hem büyük villaların hem de apartman dairelerinin bölgede bulunduğunu söylemek mümkün.

Tekirdağ Çerkezköy

174.529 nüfuslu Çerkezköy ilçesi, hem bireysel yerleşim için hem de tatil yerleşimi için en çok tercih edilen bölgelerden bir tanesidir. Tekirdağ Çerkezköy günlük kiralık daire seçenekleri, merkezi bir lokasyona sahip olduklarından dolayı iş seyahati yapanlar, üniversitede bir işini halletmek üzere bir iş seyahati yapanlar tarafından tercih edilmektedir. Yaklaşık 60 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler Çerkezköy bölgesinde 55 TL’ye kadar inebilen fiyatlara sahip.

Merkezi lokasyondaki apartman daireleri, diğer ilçelere göre çok daha uygun fiyatlı kira bedelleri sunuyor. Bölgede lüks villa seçenekleri de bulunmaktadır. Barbekü seçeneği olan, lüks, havuzlu merkezi lokasyonlu villa seçenekleri, yaklaşık olarak günlük 1000 TL karşılığında kiralanabilmektedir. Flatfy üzerinden Tekirdağ Çerkezköy bölgesindeki birbirinden farklı yapılardaki inceleyebilir ve sizin kendi bütçeniz için en uygun olan seçeneği bulabilirsiniz. Flatfy, çok sayıda emlak ilan sitesi içerisinde bulunan tüm ilanları bir araya toplar. Bu ilanların bir arada bulunması, hayalinizdeki evi daha çabuk bulabilmenize olanak tanır.

Tekirdağ Saray

Güncel nüfusu 49.605 olan Saray, Tekirdağ’ın ilçelerinden biridir. Tekirdağ günlük kiralık daire seçenekleri Flatfy üzerinden incelendiğinde, en çok ilgi gören bölgelerden birinin Saray olduğu ortaya çıkmıştır. Saray, denize kıyısı olan bir ilçe olarak, tatil severler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Günlük kiralık villa araması yapanlar da sıklıkla Tekirdağ’ın Saray ilçesini ve doğal bir çevre içerisinde saklı olan mükemmel bir ortamı deneyimleyebilirler. Bölgede günlük kiralık daire seçenekleri özellikle 1+1 odalı olmaktadır. Bu seçenekler yaklaşık olarak 80 ile 100 TL arasında kiralanmaktadır. Bölgedeki lüks konutlar özellikle aileler tarafından tercih ediliyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10