Erseçkin Akşener ziyaretini değerlendirdi

Önceki akşam İlçe Teşkilatında parti üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Erseçkin, gerçekleşen ziyarette emeği geçen "Be

Çerkezköy 16.03.2020 15:20:00 0
Erseçkin Akşener ziyaretini değerlendirdi

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, geçen hafta Perşembe günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Çerkezköy’e gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında ilçe yönetimi ile değerlendirme toplantısı yaptı. Genel Başkan Meral Akşener’in ziyareti hakkında emeği geçenlere teşekkür eden İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Yönetimimize, halkımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür etmek için burada toplandık. Sayın İl Başkanımız Sertaç Alkaya’ya, yönetimimize, Pazarcılar Derneği Başkanımız Kasım Korkmaz’a, Genel Başkanımız Meral Akşener’i çok büyük sevgi, saygı ve emekle karşılayan pazar esnafımıza, vatandaşlarımıza, Gaziler Derneği Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Özelliklede Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez’e de ayrıca şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

AKŞENER’İN NOTUNU OKUDU

 

Yasemin Altın Erseçkin Akşener’in ziyaret sonrası Çerkezköy’e çok teşekkür ettiğini ifade ederek anı defterine düştüğü notu paylaştı: “İlçelerimizi ziyaret etme programımız çerçevesinde Çerkezköy’de bulunuyoruz. Teşkilat mensuplarımız başta, il ve ilçe başkanlarımız olmak üzere organize ettiğiniz program harikaydı. Emeklerinize teşekkür ediyorum’.” Erseçkin, bir buçuk yıllık süre zarfında çok büyük bir yol kat ettiklerini de sözlerine ekleyerek, “Teşkilatımızın emeği çok fazla ama biz daha yeni başlıyoruz. Tek hedefimiz genel başkanımızı iktidara taşımak ve ülkemizi hak ettiği gibi parlamenter sisteme geri döndürerek hak ettiği şekilde yönetimini sağlamak” ifadelerini kullandı.

 

 

 “ONLARA KARŞI LÂL OLMA KARARI VERDİK”

 

Erseçkin, eski ilçe yönetimi tarafından sosyal medya üzerinden parti yönetimine yönelik yapılan eleştirilerle ilgili sorulan sorulara da, “Bizim kapımız herkese açık. Ama onlar bu başarıya nasıl gedik açabiliriz gayretinde oldular. Onlar hala bizim partimizin bir üyesi. Bu arkadaşlarımızın buradan olmak yerine bize zarar vermeye uğraştıklarını hissettikten sonra onlara karşı Lâl olma kararı verdik. Genel Başkanımızın çok büyük bir tavrı var. ‘Teşkilat mensubu arkadaşlarımıza, partimizin üyesine herhangi bir hakaret, olumsuz veya kötü konuşma gibi bir tavır olması durumunda kendisi hakkında yasal işlemler başlatılır’ diyor. Bundan sonra lâl olur muyuz olmaz mıyız bilemiyorum.  Ama biz hala iyi niyet çerçevesinde davranışlarımızı sürdürüyoruz. Fakat aksi bir durumda tüzüğümüz ve yasal işlemler uygulanacaktır.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10