Trakya Gönüllüleri Derneği şehitler için mevlid okuttu

Trakya Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftası nedeniyle Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitler adına mevlid okuttu. Dernek yönetimi ve dernek üy

Tekirdağ 17.03.2020 17:14:00 0
Trakya Gönüllüleri Derneği şehitler için mevlid okuttu

Trakya Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Demirkıran, yaptığı kısa konuşmada göreve geldiklerinde dernek yönetimi olarak önceliklerini, sosyal sorumluluk kapsamında faaliyetler olarak belirlediklerini ifade etti. bu kapsamda Trakya gönüllüleri Derneği olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü ve haftası sebebiyle Dernek Lokali’nde dün mevlit okutuldu. Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitler adına mevlid okutulduğunu işfade eden Dernek Başkanı Demirkıran, “Mevlide dernek üyelerimiz dışında da katılımın yoğun olması bizleri çok mutlu etti. Okuttuğumuz mevlid öncesinde Vatan Sana Minnettar Anıtı’na dernek yönetimi ve dernek üyeleri ile giderek burada saygı duruşunda bulunduk.” dedi.

 

 

“ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA TARİHİNE ALTIN HARFLERLE YAZILDI”

 

Bu yıl 105. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin dünya tarihine geçmiş önemli bir zafer olduğunun altını çizen Başkan Demirkıran, “Bu zafer dünya tarihe altın harflere yazılmış bir destandır. Bu destanında sahibi Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman askerlerimizdir. Çanakkale’yi Çanakkale yapan Gazi Mustafa Kemal komutasındaki Türk Ordusudur. Bu ordular burada destanlar yazarak güzel ülkemizi canları pahasına korudular ve düşmana geçit vermediler. Çanakkale’ye gelenleri sonsuzluğun derinliğine gömdüler. Dünya var oldukça ebediyete kadar 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni sonsuza dek unutmayacağız ve unutturmayacağız. Başta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz, ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN  

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10