Süleymanpaşa'ya 29 yeni spor tesisi kazandırılacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçedeki sportif faaliyetleri arttırmak ve gençleri spora özendirmek amacıyla "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sloganıyla yola çıktıkları

Süleymanpaşa 19.03.2020 15:10:00 0
Süleymanpaşa

Hayata geçirilecek bu yeni proje ile ilgili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçede belirlenen 29 noktaya kurulacak spor tesisleri ile hem gençlerin spora teşvik edileceğini hem de kendi mahallelerinde spor yapma imkanı bulacaklarını söyledi. Süleymanpaşa Belediyesi’nin gençlere yönelik proje çalışmalarıyla geleceğe yatırım yaptığını belirten Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Belediyemiz, yarınımız olan gençlerimizin daha zinde daha güçlü olması için yeni projelerini gençlere yönelik hazırlıyor.” dedi.

“ARTIK SINIRLI SAYIDA SAHALAR OLMAYACAK”

Süleymanpaşa Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından spor tesislerinin hazırlıkları ve tüm projelerin çiziminin tamamlandığını, kısa bir süre içinde de projeye başlanacağını açıklayan Başkan Cüneyt Yüksel, bu tesislerin 12’sinin semt sahası, 14’ünün çok amaçlı saha ve 3’ünün de tenis sahası alacağını belirtti. Cüneyt Yüksel; “Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, spora teşvik etmek amacıyla uzun zamandır çalışmalarını yürüttüğümüz semt sahaları projemizi hayata geçiriyoruz. Artık birkaç noktada sınırlı sayıda gencimizin gidebildiği sahalar olmayacak. Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmaları ile şehrimizin dört bir yanı spor sahaları ile donatılacak” diye konuştu.

HANGİ NOKTALARA SEMT SAHASI YAPILACAK

Başkan Yüksel semt sahaları yapılacak noktaların belli olduğunu ve bu yerlerin ise “Namık Kemal Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Eski Cami Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, Karadeniz Mahallesi,  100. Yıl Mahallesi, Yavuz Mahallesi, Kumbağ Mahallesi, Gündoğdu Turgut Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Altınova Mahallesi, Hürriyet Mahallesi” olduğunu açıkladı.

14 ÇOK AMAÇLI SAHA NERELERE YAPILACAK

Çok amaçlı sahaların yapılacağı noktaları ise Başkan Yüksel şöyle açıkladı: “Namık Kemal Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Eski Cami Mahallesi, Karadeniz Mahalles, 100. Yıl Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu Bahçesi, Kumbağ Mahallesi Kumbağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çınarlı Mahallesi Safiye Osman Çeliker İlköğretim Okulu, Eski Cami Mahallesi Tuğlacılar Lisesi, Altınova Mahallesi Şehit Turgut Kurtçu Ortaokulu, Gündoğdu Mahallesi Nurettin Ekmekçioğu İlköğretim Okulu, Hürriyet Mahallesi su deposu üstü ve Değirmenaltı Mahallesi Ticaret Borsası Okulu.”

TENİS SAHASI YAPILACAK

Başkan Yüksel, Hürriyet Mahallesi Su deposu üstü ve Namık Kemal Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi’nde ise tenis sahası yapılacağını söyledi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10