Süleymanpaşa'da kumsallar temizlendi

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yaz aylarının yaklaşmasıyla ilçe sınırları içerisinde bulunan Barboros, Altınova, Dereağzı, Alkaya

Süleymanpaşa 20.03.2020 16:40:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa genelinde devam eden temizlik çalışmalarının yanında Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan sahillerde de temizlik ve çöp toplama çalışmaları gerçekleştirildi. Konu ile ilgili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Bir sahil kenti olan Süleymanpaşa’yı turizm cennetine çevirmek için kolları sıvadık. Mart ayı itibari ile sahillerimizi temizlemeye başladık. Düzenli olarak da temizlik çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

“TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DAHA GENİŞ ALANLARI KAPSAYACAK”

Temiz bir çevreye sahip olmanın önemine vurgu yapan Başkan Cüneyt Yüksel, “Özellikle çocuklarımız için çevremizin temiz olması çok önemli. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak üstümüze düşeni yapıyoruz, fazlasını da yapacağız. Ancak sevgili hemşerilerimden çocuklarımız için bir ricam var. Lütfen çevremizi kirletmeyelim, temiz tutalım. Bizlerin yaptığı çalışmadan çok daha önemlisi bu.” ifadelerini kullandı. Yapılan çalışmanın Kumbağ ve Karaevli Mahallesi yönünde genişleyeceği ifade eden Başkan Yüksel, yapılacak etkinlikler ile temizlik çalışmalarının daha geniş alanları kapsayacağını da belirtti.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10