Çerkezköy'de berberler ve kuaförler kepenklerini indirdi

Çerkezköy'de berber, kuaför ve güzellik merkezleri kepenklerini açmadı. Koronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında ülke genelinde alınan tedbir kararlarına bir yenisi daha eklendi. İçiş

Çerkezköy 22.03.2020 15:26:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy’de faaliyet gösteren berber, güzellik merkezi ve kuaförlerin Koronavirüsü tedbirleri hakkında 81 ilin valiliğine gönderilen ek genelgeye uyduğu ve dükkanlarını açmadığı görüldü.

GEÇİCİ SÜRELİĞİNE FAALİYETLERİ DURDURULDU

İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs salgını kapsamında 81 ilin valiliğine gönderdiği ek genelgede, “Genelge ile vatandaşların bir arada bulunmaları ve yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri 21 Mart saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak. Koronanirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla Bakanlığımız tedbirler almaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler sonucunda; alınan tedbirlere ilave olarak bir genelge daha valiliklere gönderdi. Vatandaşların bir arada bulunmaları ve yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle anılan virüsün yayılımını artırarak vatandaşlar açısında riskli olabilecek; berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför vb. işyerlerin faaliyetleri 21 Mart 18.00 saati itibariyle geçici süreliğine durduruldu.” denildi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10