Başkan Çetin: Kişisel tedbirleri en üst seviyeye çıkarın

Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri semt pazarlarında koronavirüsü salgın hastalığına karşı pazarcı esnafını ve vatandaşları bilgilendirdi ve kurallara uyulması konusunda uyardı. Konu ile ilgili Belediy

Kapaklı 23.03.2020 17:13:00 0
Başkan Çetin: Kişisel tedbirleri en üst seviyeye çıkarın

Kapaklı Belediyesi Koronavirüsü (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında ‘Her şey sağlığımız için’ sloganıyla önlemlerini arttırmaya ve denetimlerini sıklaştırmaya devam ediyor. Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Kapaklı’da kurulan semt pazarları denetlendi. Denetimler sırasında Zabıta ekipleri pazarcı esnafını koronavirüsü salgınına karşı bilgilendirirken hijyen kurallarına uymaları konusunda da uyarılarda bulundu.

“PAZARCI ESNAFIMIZI UYARIYORUZ”

Dünyada halk sağlığını tehdit eden koronavirüsü salgınına karşı dört koldan mücadele sürdürdüklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin semt pazarında Zabıta ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar hakkında “İlçemiz genelinde ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarımız aralıksız sürerken, bir yandan da bakanlıklarımızın aldığı kararlar doğrultusunda vatandaşlarımızı gereken hassasiyeti göstermeleri konusunda uyarıyoruz. Yine Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizde kurulan semt pazarlarını denetleyerek pazarcı esnafımızı genel hijyen ve maske, eldiven kullanımı konularında uyarıyor. Duyarlı davranan ve kurallara uyan pazarcı esnafımıza teşekkür ediyoruz. Halkımızın da kişisel tedbirlerini en üst seviyeye çıkarmasını rica ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Haber/ Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10