Süleymanpaşa'da can dostlar unutulmadı

Ülkemizin koronavirüsü salgın hastalığı nedeniyle zorlu bir süreçten geçtiği bu süreçte Süleymanpaşa Belediyesi sokakta yaşayan can dostları unutmadı. İlçede kedi evleri, mama dağıtım no

Süleymanpaşa 24.03.2020 13:09:00 0
Süleymanpaşa

Dünyanın ve Türkiye’nin gündemine oturan koronavirüsü salgın hastalığı nedeniyle uygulanan tedbirler kapsamında herkese gerekmedikçe evinizden çıkmayın çağrısı yapılıyor. Bu zorlu süreçte sokak hayvanları beslenme sıkıntısı yaşamasın diye Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilçe genelinde belirli noktalarda mama ve su desteğini arttırdı. sokak hayvanları için yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yüksel, “Her gün yaptığımız mama ve su desteğini arttırarak sokak hayvanlarımıza sahip çıktık. Bizim için her can değerlidir.” dedi.

CAN DOSTLARIN MAMATİKLERİ TEMİZLENDİ

Sokak hayvanlarını besleyen birçok işletmenin virüs tedbirleri sebebiyle kapatılması üzerine harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, sokaktaki can dostlar için ek mama dağıtımı yaptı. Kedi evleri, mama dağıtım noktaları ve beslenme odaklarına ek mama takviyesi yapan belediye ekipleri ayrıca şehrin 4 ayrı noktasında bulunan mamamatiklerin de temizliğini gerçekleştirip dezenfekte ederek mama ve su haznelerini de doldurdu.

“SOKAK HAYVANLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

 “Her can bizim için değerlidir” diyen Başkan Cüneyt Yüksel “Belediyemizin tüm ekipleri virüsle mücadele için aralıksız çalışıyor. Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Devletimizin aldığı bazı tedbirleri kapsamında da insanların sosyalleştiği, kafe, kahvaltı salonları, restoranlar gibi yerler geçici süreliğine kapatıldı. Kapanan bazı yerler sokak hayvanlarını artan yemekleri ile besliyorlardı. Maalesef o canlar yemeksiz kalacaktı. Harekete geçip her gün yaptığımız mama ve su desteğini arttırarak sokak hayvanlarımıza sahip çıktık. Bizim için her can değerlidir.” açıklamasını yaptı.

Haber/ Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10