Koronavirüs sebebi ile görüntülü görüştüler

Koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde üst seviyede tedbirler alınıyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de bu tedbirlere uyarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKÄ?

Kapaklı 24.03.2020 13:47:00 0
Koronavirüs sebebi ile görüntülü görüştüler

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin görüşmede, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’e Kapaklı'nın su ve altyapı sorunlarını iletti. Koronavirüs (COVİD-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında Skype üzerinden yapılan görüşmede Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı'nın en acil ihtiyaçlarından olan su konusu hakkında "TESKİ Genel Müdürümüz İbrahim bey'e durumu arz ettim. Atatürk Mahallesi'nde daha önceden ihalesi yapılmış olan su deposunun yapılması için müteahhit ile görüşeceğini söylemişti. Buna artı olarak yeni su kuyularına ihtiyacımız var." dedi.

“ACİL OLARAK 3 TANE DAHA KUYU AÇACAĞIZ”

TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ise, konu ile alakalı detaylı görüşmeler yaptıklarını belirterek “Son ihalede toplamda Kapaklı'ya 6 tane kuyu planlıyoruz. Acil olarak 3 tane daha kuyu açacağız. Bu hafta bir tanesini açmaya başlıyoruz. Kayıp kaçak konusunu en aza indirmek için çalışma yapacağız. Mevcut kuyularımızda kapasite artırımı ile ilgili debi ölçümü yapmak üzere arkadaşlarımızı görevlendirdik. Kapaklı'yı rahatlatabilecek bir şekilde kuyuları yapacağız." dedi.

YARIM KALAN ÇALIŞMALAR KONUŞULDU

Başkan Çetin ayrıca Pınar Bulvarı ve bağlantılı cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarında gelinen son durum hakkında değerlendirmede bulunarak "TESKİ, Pınar Bulvarı'ndaki çalışmaların ardından Dumlupınar, Yaşar Doğu ve Eski Cami caddelerimizde hatları çekti. Parsel ve binalara bağlantıları yapamadık. Yapamadığımız için de bunların üzerine istediğimiz üst yapı çalışmalarını yapamadık. Bizim bunların hemen tamiratını yapabilmemiz için bağlantıların yapılması lazım." şeklinde konuştu. TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ise, bu konuda ki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

ALBAYRAK TALİMATI VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Kapaklı’nın su sorunu ve Pınar Bulvarı altyapı çalışmaları hakkında gerekli çalışmaların yapılması yönünde ilgili TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz'e talimat verirken İçöz ve Başkan Çetin'e çalışmalarında kolaylıklar diledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10