Çerkezköy'de salgın ile mücadele kararlılıkla sürüyor

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Çerkezköy genelinde koronavirüs salgınına karşı mücadelenin kararlılıkla sürdüğü belirtildi. Bu kapsamda

Çerkezköy 24.03.2020 13:51:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi, korona virüs (Covid 19) salgınına karşı mücadele kapsamında kent genelinde başlatılan dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattığı dezenfekte çalışmaları kapsamında ana cadde ve sokakları periyodik olarak dezenfekte ediyor. Ekipler, bu kapsamda çalışmalarını Veliköy Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklar ile Çerkezköy Belediyesi Veliköy Rehabilitasyon Alanı Hafriyat Toprağı Kabul Sahası, Çerkezköy Gençlik Merkezi ve çevresinde gerçekleştirdi.

YETKİLİLERİN YAPACAĞI UYARILARI DİKKATE ALIN

Koronavirüs salgın hastalığını önlemek amacıyla Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası’na gelen vatandaşların sağlık personeli tarafından ateşlerinin ölçüldüğünü, ihtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığını belirten Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğine vurgu yaparak vatandaşları da kişisel hijyen tedbirlerine uymaları ve yetkililerin yapacağı uyarıları dikkate almaları konularında uyardı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10