Akay: Mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor

Türkiye'de corona virüs vakasının artmasının ardından Çerkezköy'de de önlemler arttı. Çerkezköy Belediyesi ekipleri virüsün yayılmasına karşı şehrin ana caddelerinde dezenfekte çalışma

Çerkezköy 27.03.2020 15:41:00 0
Akay: Mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı sıkı tedbirlerin devam ettiğini kaydetti.

 

"ÖNLEM ALIN, SAĞLIKLI KALIN, EVDE KALIN"

 

Çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay"Değerli Hemşerilerim; Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı sürdürdüğümüz mücadeleye kararlılıkla devam ediyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz kent genelindeki taksi durakları, toplu taşıma araçları ve kamu kurumlarının dezenfekte işlemlerini sürdürmekte, aynı zamanda ortak yaşam alanlarının da periyodik olarak dezenfeksiyon işlemlerine devam etmektedir. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzce 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan hemşerilerimizin ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce kentimiz genelinde bulunan hasarlı olan çöp konteynerlerinin değişimi ve dezenfekte edilmesi işlemlerine devam edilmektedir. Belediyemize bağlı ekipler tarafından evlere "el dezenfektanı" ve “bilgilendirme broşürü” dağıtımı tüm hızıyla devam etmektedir. Önlem alın, sağlıklı kalın, evde kalın" dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10