Şarköy'de kıyı temizliği yapıldı: 50 ton yosun temizlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Şarköy'de kıyı temizliği yapıldığı belirtildi. 25 metrelik bir şeritte yapılan kıyı temizliğinde 50 ton yosun çıkar

Şarköy 29.03.2020 14:08:00 0
Şarköy

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yazılı bilgilendirmede kıyı ve plajların temizliği için çalışmaların sürdürdüğü açıklandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Şarköy’de kıyı temizliği çalışması gerçekleştirildi. Kıyı temizlik çalışmalarının Balıkçı Barınağı önünden başladığını açıklayan yetkililer, 25 metrelik bir şeritte gerçekleştirilen temizlikte 50 ton yosun çıkarıldığını belirtti.

“KIYI VE PLAK TEMİZLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yapılan kıyı temizlik çalışmaları hakkında “Yeni tip koronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hem şehrimizi salgından korumak için gerekli tedbir ve önemleri alıyor hem de diğer çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Kıyı ve plak temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu önem sayesinde Tekirdağ’ın birçok plajına Mavi Bayrak ödülünü kazandırdık. Bu konudaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

Haber/ Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10