Hyosung Tekstil 10'ar bin adet maske ve eldiven bağışı yaptı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Hyosung İstanbul Tekstil, kamu kurumlarında kullanılmak üzere 10 bin adet maske ile 10 bin adet nitril eldiven bağışında bulundu. Maske ve eldivenleri Ã??

1.04.2020 19:15:00 0
Hyosung Tekstil 10

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) faaliyet gösteren Güney Kore menşeli Hyosung İstanbul Tekstil firması tarafından Çerkezköy Kaymakamlığı’na 10 bin adet maske ve 10 bin adet nitril eldiven bağışlandı.  Eldiven ve maskeler Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a dün teslim edildi. Kaymakam Abban, Hyosung İstanbul Tekstil’e maske ve eldivenler için teşekkür etti.  Bağışlanan 10 bin maske ve eldivenlerin bin adetinin kamu kurumları ve kaymakamlık bünyesinde kullanılacağını belirten Kaymakam Abban, kalan 9 bin maske ve 9 bin nitril eldivenin ise bu süreçte özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarının kullanması için Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne teslim edileceğini söyledi.

 

“AL SANCAĞIN DALGALANDIĞI BU ÜLKENİN YANINDAYIZ”

 

Hyosung İstanbul Tekstil Genel Müdürü Mun Seon Kim, kendilerini bu ülkenin vatandaşı saydıklarını ve içinden geçtiğimiz bu zor süreçte her zaman ülkenin, bölgenin ve halkın yanında olduklarını kaydetti.  Genel Müdürü Mun Seon Kim sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler Hyosung İstanbul Tekstil olarak, her zaman ‘Al Sancağın Dalgalandığı’ bu ülkenin yanı başında, bu ülkenin ve vatandaşının hizmetkarı olarak, gururla hem üretim yapmaya hem de halka hizmet etmeye devam edeceğiz”

 

“FABRİKAMIZ GÜNDE 2 KEZ DEZENFEKTE EDİLİYOR”

 

Ülkenin Koronavirüs salgını ile mücadelesinden güçlenerek çıkacağına inandıklarını ifade eden Genel Müdür Mun Seon Kim, Türkiye’nin koronavirüsle çok iyi bir şekilde mücadele ettiğini ve diğer ülkelere göre çok önceden gereken önlemleri aldığını vurguladı. Hyosung İstanbul Tekstil firması olarak tüm çalışanlar ve bölge halkı için gereken önlemleri en başından aldıklarını dile getiren Mun Seon Kim, fabrikanın günde 2 kez dezenfekte edildiğini, tüm çalışanların sağlık durumunun Çevre ve Sağlık Birimi tarafından yakından takip edildiğini belirtti. Çalışanların da servislere binmeden ateşlerinin ölçüldüğünü, tüm çalışanlar için günlük maske ve dezenfektanların temin edildiğini aktaran Mun Seon Kim, her şeye rağmen üretime devam eden tüm fabrikalarda çalışan emekçilere de teşekkür etti.

 

DİĞER FABRİKALARA ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Genel Müdür Mun Seon Kim, “Her bir fabrikamız 10 bin adet maske ve 10 bin adet eldiven yardımı yapsa, yüz fabrikada bir milyon ürüne ulaşırız. Bu da bölge kamu kuruluşlarının maske ve eldiven ihtiyacını, belirli bir süre fayda sağlayacaktır. Bugün birlik olma günüdür, hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında dimdik durma günüdür” diyerek Çerkezköy’deki diğer fabrikalara da destek çağrısında bulundu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10