Ücretsiz maske için başvuru e-Devlet'ten yapılacak

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile 20-65 yaş arası vatandaşlara haftada 5 adet maske verileceğini duyurdu. Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla

6.04.2020 15:07:00 0
Ücretsiz maske için başvuru e-Devlet

Koronavirüs salgınında önemli koruyucu malzemelerden olan maskelerin vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtılacağını sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı paylaşımla İletişim Başkanı Fahrettin Altun duyurdu. Altun'un paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Sağlık ve Ulaştırma Altyapı Bakanlığı’nın koordinasyonunda 20-65 yaş arası vatandaşlarımıza maske dağıtılacaktır. https://maske.epttavm.com adresindeki formu dolduran her vatandaşımızın evine haftada 5 adet maske teslim edilecektir." ifadeleri yer aldı.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN DEVAM EDECEK

Ancak bu haberle olduğundan fazla yoğunluk yaşanması nedeniyle 'PttAVM.com' internet sitesi üzerinden açıklama yapılarak ücretsiz maske başvurularının e-Devlet üzerinden yapılacağını duyurdu. Yayınlanan mesajda "Ücretsiz maske dağıtımına yapılan başvurular ile ilgili olarak, 'PttAVM.com' internet sitesi üzerinden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda 'https://maske.epttavm.com' üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi oldu. Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz" açıklaması yapıldı.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10