Çerkezköy Belediyesi maske dağıttı

Çerkezköy Belediyesi, Çin'de ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Çerkezköy 'de yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz

7.04.2020 18:21:00 0
Çerkezköy Belediyesi maske dağıttı

Çeşitli önleyici tedbirler almaya devam eden Çerkezköy , toplu alanlarda maske takılmasının zorunlu hale gelmesinin ardından toplu taşıma kullanacak olan ancak maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı.

 

ANA CADDELERDE DAĞITILDI

 

Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Corona virüs tedbirleri kapsamında, kentimiz genelindeki işçi duraklarında ve ana caddelerde maske dağıttı. Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevlileri tarafından, Corona Virüs salgınıyla mücadele kapsamında, sabah saatlerinden itibaren kentimiz genelindeki işçi durakları ile Atatürk ve Öztrak Caddelerimizde maske dağıtıldı.

 

VATANDAŞLARI UYARDI

 

İlçe merkezinde maske dağıtımının düzenli olarak sürdürüleceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  ''Vatandaşlarımızdan isteğimiz, kendisi ve ailelerin sağlığı için kurallara uymaları, evlerinden dışarı çıkmak zorunda kaldıkları her an maskelerini mutlaka takmalarıdır" diye konuştu. Belediye yetkilileri maske dağıtımının yanı sıra Zabıta Müdürlüğü ekipleri de  Corona Virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler konusunda esnaf ve toplu taşıma araçları denetimlerini sürdürürken; vatandaşları da maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı yapılan çalışmalar kapsamında Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de bir yandan Pazar yerleri, cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları yaparken; bir yandan da ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor, eskiyen konteynerleri de yenileri ile değiştiriyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10