Başkan Yüksel'den yeni bir yardım projesi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam ettiklerini belirterek 60 yaş üstü ihtiyaç sahibi aileler için bir proje hazırladıklarını duyurdu. Bu proje kapsamınd

9.04.2020 18:04:00 0
Başkan Yüksel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde evlerinden çıkamayan 60 yaş üstü ihtiyaç sahibi aileler için bir proje hazırladıklarını ifade etti. Bu zor günlerde dayanışmanın önemine vurgu yapan Başkan Rasim Yüksel, “Doğum günlerinde Belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza çiçek göndererek bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz, fakat içinde bulunduğumuz şu zamanda bu projemizi rafa kaldırdık. Kişinin doğum gününü iyilik günü olarak belirledik ve bu iyilik gününde vatandaşımızın çiçek hediyesini erzak paketine dönüştürerek o erzağı ilçemizde 60 yaş üstü ihtiyaç sahibi ailemize ulaştırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

“DOĞUM GÜNÜ TEBRİK KARTI HAZIRLADIK”

 

Proje kapsamında bir doğum günü tebrik kartı oluşturduklarını kaydeden Başkan Yüksel tebrik kartında “Değerli Hemşerim mutlu yaşlar, 365 gün sürecek olan bir öykü daha başlıyor bugün, nice güzel öykülerin olsun ve nice güzel anılar biriktirelim hep birlikte. Güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun. Bugün ayrıca senin iyilik günün, Belediyemiz tarafından sana doğum günü hediyesi göndermek yerine Korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda evinden çıkamayan 60 yaş üstü bir büyüğümüze senin hediyeni erzak olarak göndereceğiz. Birlik ve beraberliğin en üst seviyelerde yaşandığı bu zamanda güzel hediyen için sana teşekkür ediyoruz. Uğurladığımız her gün, kavuşacağımız güzel günlerin habercisi olsun” ifadelerinin yer alacağını ifade etti.

 

ERZAK YARDIMLARINA KATKI SAĞLANACAK

 

Ergene Belediyesi olarak İlçede 60 yaş üstü ailelere Ergene Kaymakamlığı ile yapmış oldukları ortak çalışmalarda erzak yardımlarında bulunduklarını sözlerine ekleyen Başkan Yüksel hazırlanan yeni proje ile erzak yardımlarına katkıda bulunacaklarını kaydetti.

 

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10