Polis Haftası kutlamalarında korona tedbirlerine uyuldu

Bu yıl 175. yıl dönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatı Tekirdağ Valiliği önünde, Malkara ve Şarköy'de koronavirüs tedbirleri altında kutlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafenin k

Tekirdağ 10.04.2020 13:58:00 0
 Polis Haftası kutlamalarında korona tedbirlerine uyuldu

Türk Polis Teşkilatı'nın 10 Nisan 1845 tarihinde İstanbul'da kurulması sebebiyle ülkemizde her yıl 1 ile 10 Nisan tarihleri Polis Haftası olarak kutlanıyor. Bu yıl da Tekirdağ ve ilçelerinde Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. Yıl dönümü çelenk sunma törenleri ile kutlandı. Çin'de ortaya çıkarak tüm dünyayı saran ve küresel bir salgına dönüşen koronavirüs salgınına karşı mücadelede alınan tedbirler kapsamında ülkemizde bütün kutlama programları ve etkinlikleri iptal edilmesi sebebiyle 175. Yıl dönümünü kutladığımız Polis Haftası'nda da koronavirüs tedbirleri ön planda tutuldu. bu nedenle sadece çelenk sunma törenleri yapıldı. Çelenk sunma törenlerinde ise sosyal mesafe kuralına uyuldu.

 

 

TÖRENDE SOSYAL MESAFEYE UYULDU

 

Türk Polis Teşkilatı’nın 175. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törende İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törene şube müdürleri ve emniyet mensupları katılım sağladı. Koronavirüs salgını nedeniyle törene katılanların sosyal mesafe kuralına dikkat ettiği, maske ve eldiven taktığı görüldü. Çelenk sunma töreni bittikten sonra İl Emniyet Müdürü Erduğan ve şube müdürleri şehitlik ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

MALKARA'DA POLİS HAFTASI KUTLANDI

 

Malkara'da Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlandı. Dün sabah saat 10.00'da Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende koronavirüs salgınından korunmak için alınan tedbirelere uyuldu. sosyal mesafenin korunduğu tören anıta Çelenk Sunumu ile son buldu.Törene katılan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Huzurumuz ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü'nü kutlar, görevlerinde kolaylıklar dilerim" şeklinde açıklamada bulundu.

ŞARKÖY'DEKİ KUTLAMALARDA KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYULDU

 

Şarköy'de de 175. yıl dönümünde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşu koronavirüsten korunma tedbirlerine uyularak kutlandı. Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve İlçe Emniyet Şube Müdürlerinin katılımıyla Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona eren törende de katılımcıların sosyal mesafe kuralına uyduğu ve koruyucu maske ve eldiven taktıkları görüldü.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10