Yeni yardım ödemesi, haftaya başlayacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca geçtiğimiz hafta ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak maddi yardımın evlere teslim edileceği kararının alınmasının ardından PTT Çerkezköy

Çerkezköy 10.04.2020 16:21:00 0
Yeni yardım ödemesi, haftaya başlayacak

Sosyal yardım ödemelerinin yanı sıra vatandaşların talep etmesi durumunda işsizlik ödemelerinin de PTT görevlileri tarafından evlerde yapıldığını belirten Çerkezköy PTT Şubesi yetkilileri, “10 dağıtım personeli ile vatandaşların sosyal yardım ödemeleri ve işsizlik ödemelerini evlerde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

2 BİN 600 VATANDAŞ DAHA YARDIM ALACAK

Geçtiğimiz günlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi 2.3 milyon haneye daha 1000’er lira yardım yapılacağının açıklandığını anımsatan yetkililer “Bu yardım kapsamında da Çerkezköy’de önümüzdeki haftadan itibaren yaklaşık 2 bin 600 vatandaşa evlerinde ödeme yapılacak” dedi.

PTT HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

PTT Çerkezköy Şubesi’nde ise alınan şeritli önlemler sayesinde yoğunluk azalırken, sosyal mesafe kuralına uyarak sıraya giren ve maske takan vatandaşlar içeriye tek tek alınıyor. Yetkililer, şubenin hizmet vermeye devam ettiğini ve tüm işlemlerin yapıldığını kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10