Çetin: Çöp konteynerlerini kendimiz üretiyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 'Daha temiz bir Kapaklı' sloganıyla yola çıktıklarını ve bu kapsamda Kapaklı Belediyesi'nin ilçede ihtiyaç duyulan çöp konteynerlerini kendi bünyesin

Kapaklı 11.04.2020 17:35:00 0
Çetin: Çöp konteynerlerini kendimiz üretiyoruz

Bu kapsamda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından devam eden üretim çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

 

“ÇÖP KONTEYNERLERİNİ KENDİ BÜNYESİNDE İMAL EDİYOR”

 

"İhtiyaç duyduğumuz çöp konteynerlerini kendi bünyemizde üretiyoruz. Böylece bütçede ciddi tasarruf sağlıyoruz” diyen Başkan Mustafa Çetin, incelemeler sırasında şu değerlendirmeyi yaptı: "Bir yandan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelemizi aralıksız sürdürüyor, bir yandan da ilçemizin geleceği için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ilçemizde ihtiyaç duyulan çöp konteynerlerini kendi bünyesinde imal ediyor. Ekiplerimiz ayrıca fiziksel özelliklerini kaybeden ve tamir edilmesi gereken çöp konteynerleri toplayarak onarımlarını gerçekleştiriyor. Tamiri mümkün olmayan eskimiş konteynerler ise yenileri ile değiştiriliyor. Kendi bünyemizde ürettiğimiz konteynerler ile kentimizin temizliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla çöp konteyneri eksik olan cadde ve sokağımız kalmayacak."

 

"ÖNEMLİ ÖLÇÜDE TASARRUF SAĞLANIYOR”

 

Belediye bünyesinde yapılan üretim, bakım ve onarım çalışmalarıyla önemli ölçüde tasarruf sağlandığına dikkat çeken Başkan Çetin, "Belediyemiz için tasarruf sağlayan çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Çalışmaları başarıyla sürdüren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10