Sokağa çıkma yasağıyla boş kalan Edirne Caddesi temizlendi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene Belediyesi'ne bağlı temizlik işleri ekiplerinin sokağa çıkma yasağı ile trafik akışının olmadığı Edirn

13.04.2020 14:28:00 0
Sokağa çıkma yasağıyla boş kalan Edirne Caddesi temizlendi

 Koronavirüs salgınının yayılmasını ve bulaşı engellemek için ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağında Ergene Belediyesi’nin ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin virüsle mücadelesine devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Edirne Caddesi’nde yıkama çalışması yapıldığını belirtti. Başkan Rasim Yüksel, Edirne Caddesi’nde trafik akışı olmaması nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerinin caddeyi ve kaldırımları baştan sona deterjanlı suyla yıkarken Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan ekiplerinde fırçalarla caddeyi ve kaldırımları temizlediğini söyledi.

“ÇALIŞMALARIMIZ ÜST SEVİYELERDE DEVAM EDİYOR”

Başkan Yüksel, Ergene’de yapılan çalışmalar hakkında “Gerek belediyemiz gerekse Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz korona virüs mücadele kapsamında İlçemizde tüm imkanlarını kullanıyor. Tedbirlerimizi elden bırakmadan ilçede önlem almaya devam ediyoruz. Bizim için vatandaşımızın sağlığı her şeyden önemli, bu hassasiyetle İlçemizde korana virüs salgınıyla mücadele kapsamında çalışmalarımız üst seviyelerde devam ediyor” şeklinde konuştu.

Haber/ Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10