Başkan Yurdakul: Malkaralılara modern yollar sunuyoruz

Malkara'da parke taş çalışması ve deforme olan yollarda onarım çalışmalarına hız vereceklerini ifade eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçedeki deforme olmuş yerleri onarıp, parke taş

15.04.2020 14:39:00 0
Başkan Yurdakul: Malkaralılara modern yollar sunuyoruz

Malkara Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelenin yanı sıra sorumluluk alanındaki belediyecilik faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Malkara Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının Kalyoncu Caddesi, Çamlık Caddesi, Çeşme Sokak, Ardıç Sokak ve Akın Sokak’ta devam ettiğini açıkladı. Bu çalışmalarının yanı sıra köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yol onarım çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

“MALKARA’DA YOL SORUNLARINI BİR BİR ÇÖZEREK”

Havaların ısınması ile birlikte Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Malkara’da parke taş çalışması ve deforme olan yollarda onarım çalışmalarına hız vereceklerini ifade eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “İlçemizde deforme olmuş yerleri onarıp, parke taş ihtiyacı duyulan yerlere elimizdeki imkânlar doğrultusunda parke taş çalışması gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile Malkara’da yol sorunlarını bir bir çözerek, hemşehrilerimizin kullanımına modern yollar sunuyoruz. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için programımız dâhilinde çalışmalarımız devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Haber/ Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10