Sosyal mesafeye dikkat çekmek istedik

Kapaklı'da tehlikeli motosiklet yolculuğu ile sosyal medyada gündeme gelen Yakup Torun ve İbrahim Torun mizah amaçlı böyle bir seyahat gerçekleştirdiklerini ve amaçlarının sosyal mesaj vermek olduğunu kaydetti.Kapakl

Çerkezköy 16.04.2020 19:07:00 0
Sosyal mesafeye dikkat çekmek istedik

Kapaklı'lı iş adamları Yakup Torun ve İbrahim Torun sosyal medyaya düşen motosiklet seyahati ile ilgili yolculuğun insanlara bir mesaj vermek için yapıldığını belirtti.

 

 

FARKLI YORUMLANDI

 

Sosyal mesafeye dikkat çekmek için video çektiklerini kaydeden Yakup Torun " İş yerimizin önünde iki gün önce tesadüfen arkadaşlar arasında çektiğimiz video başka araç tarafından görüntülenip sosyal medyaya taşınmıştır. Bizim amacımız tüm dünyayı saran virüs salgınına ve sosyal mesafeyi anlatmak istedik. Fakat bizim videomuz bir çok sitede farklı şekillerde yorumlandı" dedi.

 

CEZAMIZA RAZIYIZ

 

'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' ve 'yetersiz ehliyet'ten toplam 1360 lira para cezası aldıklarını kaydeden Torun " Görüntüler sosyal medyaya çıkınca İl Emniyet Müdürlüğü bizi aradı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek cezamızı ödedik. Trafik ekiplerimiz görevini yapmıyor diye algı oluşturdular. Biz bu görüntüyü iş yerimizin önünde çektik. Trafiği de zora sokmadık. Cezamıza razıyız. Önemli olan ceza değil, onların bu görevi ihmal etmediklerinin göstergesidir. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu hastalıklardan korusun" dedi.

 

MİZAH YAPMAK İSTEDİK

 

Videodaki motosikletin sahibi İbrahim Torun ise " Motosiklet ile iş yerimizin önünde Yakup ile video çekip tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs için mizah amaçlı tur yaptık. Bu motosiklet gezisinde sosyal mesafeye dikkat çekmek istedik" dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10