Kapı kapı gezip maske dağıtıyorlar

Çerkezköy Belediyesi salgınla mücadele tedbirleri kapsamında soka çıkma yasağı süresince kapı kapı dolaşarak, maskeler, el dezenfektanı ve bilgilendirme broşürlerinden oluşan paketleri vatandaşlara te

Çerkezköy 19.04.2020 15:05:00 0
Kapı kapı gezip maske dağıtıyorlar

Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele çalışmaları kapsamında sokağa çıkma yasağı süresince 16 bin haneyi kapı kapı dolaşılarak maskeler, el dezenfektanı ve bilgilendirme broşürlerinden oluşan paketleri dağıtıyor. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Tekirdağ’ın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Yasak süresince Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin kentimizdeki haneleri kapı kapı gezeceğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “21 kişiden oluşan 5 farklı ekip oluşturduk. Ekiplerimiz kapı kapı dolaşıp hafta sonu 16 bin haneye maskeler, el dezenfektanı ve bilgilendirme broşürlerinden oluşan paketlerimizi dağıtıyor” dedi.

 

 

UYARILARDA BULUNDU

 

Başkan Akay, "20 Nisan Pazartesi gününden itibaren de sosyal mesafe kuralına uymaya devam edelim. Salgınla mücadele için birbirimize destek olalım. Çalışan vatandaşlarımızın haricindeki hemşerilerimin evde kalmalarını rica ediyorum. Biz elimizden geldiği ölçüde vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarına destek olmaya çalışıyoruz. 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne vatandaşlarımız ulaşabilir ve ihtiyaçlarını arkadaşlarımıza bildirebilirler. Evde kalalım, sağlıklı kalalım” diye konuştu.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10