Kapaklı'da sosyal mesafeli 23 Nisan

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kapaklı'da maske ve sosyal mesafeli sessiz, sade çelenk töreni düzenlendi. Maske ve

23.04.2020 19:43:00 0
 Kapaklı

 

 

Kapaklı Belediye Meydanı'nda yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle TBMM'nin açılışının 100. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sade bir tören düzenlendi.

 

ÇELENK SUNULDU

 

Törene Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Adem Sekmen ve Veysel Güven, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, AK Parti İlçe Başkanvekili Mehmet Aymak, CHP İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. Maske ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz öğretmenlerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. Öte yandan tören öncesi Kapaklı Belediyesi ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında tören alanında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10