İki polisi yaralayan şüphelilerden 9'u tutuklandı

Tekirdağ'ın şehir merkezinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmaya müdahale etmeye çalışırken 2 polisin de yaralandığı olaya ilişkin adliyeye sevk edilen 16 kişiden 9'u tutuklandı.

24.04.2020 16:45:00 0
İki polisi yaralayan şüphelilerden 9

Süleymanpaşa  Aydoğdu Mahallesi Bahar Sokak'ta, önceki gece yaşanan olayda, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında silahlı çatışma çıkmış, ihbar üzerine bölgeye polis ekibi sevk edilmişti. Çatışmada 2 ateş arasında kalan polis memurları E.Y. ve Y.A. pompalı tüfek ile vurularak hafif şekilde yaralanırken, ekip otosuna da saçmalar isabet etmişti. Olayın ardından bölgeye özel harekat timleri ile çok sayıda polis ve sağlık ekibi takviye edilmiş, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurları, tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polisin müdahalesiyle sonlandırılan çatışmanın ardından 16 şüpheli gözaltına alınmış, sorguları tamamlanan Ş.B., K.Ş., S.Ş., Y.T., V.T., V.T., E.T., E.K., O.K., B.A., B.D., V.Ş., E.U., E.U., G.U. ve A.G. geniş güvenlik önlemlerinde Adliyeye sevk edilmişti.Savcılık sorgulamasında O.K., B.D., V.Ş. ve B.A. serbest bırakılırken, Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 9'u tutuklandı, O.K., B.D., V.Ş. ve B.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10