Başkan Sarıkurt sabahın erken saatlerinde işçilere maske dağıttı

Koronavirüs salgını ile mücadeleye hız kesmeden devam edildiğini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sabahın erken saatlerinde işe giden işçilere maske dağıttı.

30.04.2020 14:02:00 0
Başkan Sarıkurt sabahın erken saatlerinde işçilere maske dağıttı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a maske dağıtımı sırasında Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.  Başkan Sarıkurt ve beraberindekiler sabah saat 06.00’da işlerine giden vatandaşlara maske dağıttı. Dağıtım için özellikle fabrika servislerinin ve çalışanların yoğun olduğu güzergâhları belirlediklerini söyleyen Başkan Sarıkurt, “Halkımızın sağlığını önemsiyoruz.” dedi.

 

“EKİPLERİMİZLE DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

 

Maske dağıtımı sırasında koronavirüs salgını ile ilgili vatandaşlara bilgilendirmede de bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt “Koronavirüs salgını başladığından bu yana ekiplerimizle durmaksızın çalışıyoruz. Gelişmeleri takip ederek önlemlerimizi geciktirmeden alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Her gün mahalle ve sokaklarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yandan da vatandaşlarımızın maske ihtiyacını gidermek için çözüm üretiyoruz. Çorlu Belediyesi olarak şu anda tüm ülkemizde olduğu gibi bizlerin de elinde sınırlı maske kaynağı var. Sağlık çalışanlarımıza, kronik rahatsızlığı bulunanlara, engelli vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza maske temininde öncelik tanımak için gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Başkan Sarıkurt, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde çalışan vatandaşlarımıza maske konusunda destek olmak ve koronavirüs önlemleri ile ilgili onları bilgilendirmek adına başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte sabahın erken saatlerinden bu yana kentimizi karış karış gezdik. Özellikle fabrika servislerinin ve vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde vatandaşlarımıza maske dağıttık. Bu zorlu süreci atlatmak için vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” İşlerine gitmek üzere servis bekleyen vatandaşlar dağıtılan maskeler dolayısıyla Çorlu Belediye Başkanı Sarıkurt’a teşekkür etti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10