Etkinliğe katılan çocuklara hediyeleri dağıtıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen "Evde 23 Nisan Neşesi" konulu etkinliğe resim veya video göndererek katılan tüm çocuklara h

Kapaklı 30.04.2020 16:33:00 0
Etkinliğe katılan çocuklara hediyeleri dağıtıldı

 

Covid-19 salgını sebebiyle bu yıl evlerden coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen “Evde 23 Nisan Neşesi” konulu etkinliğe katılan çocuklara hediyeleri ulaştırıldı. Etkinliğe resim veya video göndererek katılan çocuklarımızı evlerinde ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri satranç takımı, boya takımı, boyama kitabı, okuma kitabı ve yapbozdan oluşan seti çocuklarımıza armağan etti.

 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,  "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimizi dijital ortama taşıdık. Bu kapsamda “Evde 23 Nisan Neşesi” konulu etkinlik düzenledik. İlçemizdeki yavrularımız çizdikleri resimler ve çektikleri videolar ile 23 Nisan coşkusunu ekiplerimize iletti. Bize resim veya video ulaştıran yavrularımızın evlerine giderek satranç takımı, boya takımı, boyama kitabı, okuma kitabı ve yapbozdan oluşan seti çocuklarımıza armağan ettik. Onlara ne kadar teşekkür etsek az. Çocuklarımızı korumak, nitelikli ve farkında bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve elbette her şeyden önce onlara sağlıklı bir yaşam sunmak hepimizin görevidir. Kapaklı Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen görevleri her zaman yapmaya hazırız ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yanınızdayız" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10