Hyosung'tan ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Güney Kore Menşeli Hyosung İstanbul Tekstil Firması sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çerkezköy ve Kapaklı'da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşl

Çerkezköy 30.04.2020 17:18:00 0
Hyosung

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hyosung İstanbul Tekstil, kamu kurumlarında kullanılmak üzere maske ve eldiven bağışını sürdürürken, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı.

BELEDİYELERE TESLİM ETTİLER

Hyosung  Planlama Takım Şefi Mehmet Can Danyeli, Planlama Takım Şefi Tuğba Babur, Finans Takım Şefi Semih Korkmaz, İdari İşler Şefi Şahin Şenol dün Çerkezköy ve Kapaklı'da ihtiyaç sahibi 200 aileye ulaştırmak üzere hazırlanan erzak kolilerini Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin'e teslim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaretlerde konuşan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, "Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlarımız yoğun şekilde devam ediyor. Yardımlarımızın birçoğunu Koronavirüsü dolayısı ile evlerinden çıkamayan vatandaşlara yapıyoruz. İnşallah bir illeti kısa zamanda el birliği ile atlatırız. Bugün ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere belediyeye Hyosung fabrikası tarafından teslim edilen koliler için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay adına teşekkür ediyorum" dedi.

ÇOK FAZLA TALEP GELİYOR

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Ülke olarak gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz. Bu nedenle ihtiyaçlar ve talepler çok fazla geliyor. Planlama Takım Şefi Mehmet Can Danyeli, Planlama Takım Şefi Tuğba Babur, Finans Takım Şefi Semih Korkmaz, İdari İşler Şefi Şahin Şenol'a ve onlar nezdinde Hyosung Genel Müdürü Mun Seon'a desteklerinden ötürü çalışanlarım adına teşekkür ediyorum" dedi. Hyosung yetkilileri ayrıca Kapaklı Belediyesine beş bin adet maske teslim etti.

 

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA YER ALIYORUZ"

 

Hyosung İstanbul Tekstil Genel Müdürü Mun Seon Kim, kendilerini bu ülkenin vatandaşı saydıklarını ve içinden geçtiğimiz bu zor süreçte her zaman ülkenin, bölgenin ve halkın yanında olduklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl fabrika olarak Çerkezköy'de 3 bin kişilik iftar vermiştik. Bu yıl ise virüs nedeniyle Kapaklı ve Çerkezköy'deki ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketlerini ulaştırmak istedik. Çok değerli iki dostum Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in bu yardımları en doğru şekilde değerlendireceklerine şüphemiz yoktur. Çerkezköy ve Türkiye Hyosung ailesiyle birlikte yalnız değildir, yalnız kalmayacaktır" dedi.

 

YARDIM VE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Ülkenin Koronavirüs salgını ile mücadelesinden güçlenerek çıkacağına inandıklarını ifade eden Genel Müdür Mun Seon Kim, Türkiye’nin koronavirüsle çok iyi bir şekilde mücadele ettiğini ve diğer ülkelere göre çok önceden gereken önlemleri aldığını kaydetti. Kim, "Çerkezköy, Çorlu, Kapaklı ve Süleymanpaşa ilçelerinde kamu kurumlarına maske dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde ise kamu araçlarını ücretsiz olarak periyodik şekilde dezenfekte etmeye başlıyoruz. Ülkemize desteklerimizi ve yardımlarımı durmadan daha fazla devam ettireceğiz" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10