Berber, kuaför ve güzellik merkezleri dezenfekte ediliyor

İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile koronavirüs tedbirleri kapsamında Mart ayının ikinci yarısında kapatılan ve 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden açılacak olan Çerkezköy ilçe genelindeki berber, k

Çerkezköy 7.05.2020 15:24:00 0
Berber, kuaför ve güzellik merkezleri dezenfekte ediliyor

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Mart ayının ikinci yarısında İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri 11 Mayıs Salı günü 09.00-21.00 saatleri arasında tekrar açılacak.

 

211 İŞLETME DEZENFEKTE EDİLECEK

 

Berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin Pazartesi günü tekrar açılacak olması nedeni ile Çerkezköy genelinde bulunan 211 işletme, Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilaçlanarak, dezenfekte ediliyor. İlçe genelinde berber, kuaför ve güzellik salonlarının 12 Mayıs Pazartesi günü İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda yeniden hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay " Yaklaşık 1.5 aydır kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının Pazartesi günü açılacak olması nedeni ile ekiplerimiz tarafından ilaçlama ve dezenfekte işlemleri yapılıyor. Bugün başlayan çalışmalarımızı 12 Mayıs’a kadar tamamlamayı ve kentimiz genelindeki berber, kuaför ve güzellik merkezi adı altında halkımıza hizmet veren tüm işletmelerimizi ziyaret ederek, ilaçlamayı ve dezenfekte etmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

"TÜM İŞLETMELERİ ZİYARET EDECEĞİZ"

 

İlaçlama yapılmadan önce işletme sahiplerinin aranarak, bilgi verildiğini ve iş yerlerinin açılmasının sağlandığını kaydeden Akay " İş yeri açıldıktan sonra ekiplerimiz tarafından ilaçlanması ve dezenfekten işlemi yapılıyor. Pazartesi gününe kadar bu sektörde hizmet veren kayıtlı 211 işletmemizi ziyaret ederek, hepsinin ilaçlamasını gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevay KARDEŞ 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10