Başkan Mustafa Çetin pazarda maske dağıttı

Koronavirüs önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Kapaklı Belediyesi vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarında maske ve eldiven daÄ?

Kapaklı 8.05.2020 15:27:00 0
Başkan Mustafa Çetin pazarda maske dağıttı

Kapaklı Belediyesi, koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında ilçedeki pazar alanlarında pazarcı esnafı ve pazara maskesiz gelenlere maske dağıtımını sürdürüyor.

 

UYARIDA BULUNDU

 

Yeni tip koronavirüs salgını önlemleri kapsamında çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Kapaklı Belediyesi vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarında vatandaşları salgına karşı uyardı. Bahçelievler Mahallesinde Hoca Ahmet Yesevi Caddesinde kurulan halk pazarına

gelen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise, vatandaşlarla alınması gereken önlemler, dikkat edilmesi gereken konularla ilgili sohbet etti, alışveriş sırasında takılması için maske dağıtımı yaptı.

 

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM"

 

Pazar yerlerini gezerek vatandaşlara maske dağıtan ve sorunlarını dinleyen Başkan Çetin " Koronavirüs mücadelesinde halkımızı yalnız bırakmıyoruz. Maske ve dezenfektan dağıtımına halk pazarlarımızda ve ilçemiz genelinde devam ediyoruz. Maskelerimizi, evlerden çıkmak zorundaysak; özellikle yoğunluk olabilecek alanlarda takmayı unutmayalım ve tedbiri elden bırakmayalım. Dezenfekte çalışmalarımızı sokaklarımızda, bankalarda, kamu kurumlarında, sağlık merkezlerimizde sürdürüyoruz. Bu işi ciddiye alıyoruz. Ayrıca salgın nedeniyle vatandaşlarımızın yaşadığı ekonomik sıkıntılara da belediyenizin imkanları dahilinde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğiz. Bu doğrultuda her türlü çalışmayı yapıyoruz" diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10